Søger advokatsekretær med alsidig viden og erfaring fra advokatkontor.

 

Vi søger en sekretær, med erfaring fra advokatkontor, og gerne med et bredt branchekendskab, idet vi beskæftiger os med de fleste opgaver indenfor branchen.


Vi løfter i flok og derfor skal du være indstillet på dels selvstændigt arbejde, men også at hjælpe til og samarbejde med kolleger om sagerne.


Vi forventer derfor, at du er faglig dygtig, har godt humør, og er en holdspiller.


Arbejdstiden kan vi tale om, men gerne mindst 30 timer, og hvis du ønsker det, kan vi også bruge dig flere timer om ugen. Arbejdstiden er inkl. frokost.

Om firmaet

Det er vanskeligt at give et retvisende billede af en virksomhed med alle dens medarbejdere, kompetencer, og ideer på et par linier, og særligt når man som os beskæftiger sig med mange emner indenfor juraen.

Vor største opgave vil altid være at repræsentere vore klienter bedst muligt i de sager de betror os, og bibringe dem det bedst mulige resultat.

Men sideløbende med denne opgave, tror vi også at vor opgave er, at sørge for at vor rådgivning til enhver tid er på linje med klientens behov og forudsætninger. Uden dette menneskelige aspekt, har vor rådgivning ikke den værdi som vi gerne vil give den.

Det er med dette udgangspunkt at vi søger en ny medarbejder

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.