MidtAdvokaterne A/S søger advokatsekretær til tiltrædelse snarest muligt

 

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega, som er uddannet advokatsekretær og gerne én der har erfaring med at arbejde med ejendomshandler, dødsboer og civile retssager eller som har lyst til at lære nyt.


Hvis du ikke er uddannet advokatsekretær, men har anden relevant erfaring fra andre brancher i forhold til de nævnte arbejdsområder, vil du også kunne komme i betragtning til stillingen.


Der vil være en høj grad af klientkontakt, hvorfor det vil være en fordel at du er udadvendt og serviceminded.


Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, har gå-på-mod, høj faglighed og personligt engagement. Derudover skal du kunne lide at have travlt og evne at have mange bolde i luften samtidig med at den gode service over for vores klienter bevares.


Send din ansøgning til advokat Loa Nedergaard Olsen senest den 15. april 2023 på lno@midtadvokaterne.dk eller ring Loa op på tlf. 97 15 22 33, hvis du vil vide mere.


Du må forvente, at der eventuelt vil medvirke konsulent i forbindelse med ansættelsessamtalen, hvorfor du samtidig med fremsendelse af din ansøgning med bilag samtykker til, at dokumenterne må videresendes til en eventuelt medvirkende konsulent. Alle oplysningerne vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.

Om firmaet

Om os:

MidtAdvokaterne A/S er beliggende i Ikast, men servicerer klienter over hele landet. Vi beskæftiger pt. 3 advokater, 2 fuldmægtige samt 4 sekretærer og behandler mange forskellige sagstyper bl.a. ejendomshandler, dødsbobehandling, retssager, både civile og strafferetlige, familieretlige sager, insolvensret samt rådgivning til private og erhvervsvirksomheder.

Vi arbejder i Unik Advosys og har en uformel omgangstone og vægter et godt arbejdsmiljø højt.

Se mere information her: www.midtadvokaterne.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.