Stud.jur.

 

Vil du have et meningsfuldt job under studiet, hvor du har mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer? Har du lyst til at tage et selvstændigt ansvar og arbejde med jura i praksis på et højt fagligt niveau? Så skal du søge den ledige stilling som stud.jur. ved Trolle Advokatfirma.


Hos Trolle Advokatfirma bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, med gode muligheder for at ud-vikle dine juridiske kompetencer og prøve kræfter med forskelligartede juridiske opgaver og retsområder.


OM STILLINGEN
Stillingen forventes at være todelt, således at du halvdelen af tiden indgår som en vigtig del af vo-res inkassoafdeling, hvorunder du prøver kræfter med alt fra almindelig inddrivelse, til udarbejdelse af diverse retslige dokumenter og deltagelse i fogedretsmøder - potentielt med det fulde ansvar for Trolles egne inkassosager. Den anden halvdel forventes at bestå af diverse ad-hoc-opgaver, der opstår i forbindelse med behandling af sager på vores kontorer, inden for en bred række retsområder, herunder i form af udkast til breve, klageskrivelser, udarbejdelse af juridiske notater, stævnin-ger, skønstemaer, samt behandling af bilag mm. Derudover vil du skulle bistå med undersøgende arbejde af relevant lovgivning, retspraksis og meget andet.


I dit arbejde vil du opleve en høj grad af selvstændighed samtidig med, at du løbende vil modtage relevant faglig sparring og have adgang til at sparre med vores jurister. Du vil som stud.jur. i Trolle Advokatfirma opleve, at du bliver en integreret del af virksomheden og vores kollegiale fællesskab.


Du kan læse mere om de forskellige ressorts, fagområder og teams på vores hjemmeside www.trolle-law.dk.


OM DIG
Vi forestiller os, at du er ba.jur. og i gang med den sidste del af din kandidatuddannelse ligesom vi forventer at du:


• har gode teoretiske kvalifikationer
• har interesse for og kendskab til både privat og offentlig ret
• har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
• er grundig og har fokus på kvalitet
• er udadvendt samt indstillet på at lære og tilegne dig nyt stof


Vi lægger vægt på løbende udvikling af både dine juridiske kompetencer inden for lovområder og ikke mindst din personlige udvikling.


ANSÆTTELSESVILKÅR
Ansættelse som stud.jur. er tidsbegrænset og udløber automatisk ved udgangen af den måned, hvor du færdiggør din kandidatuddannelse.


Der er som udgangspunkt tale om en stilling på 15 timer om ugen.


KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen eller til os, er du velkommen til at kontakte partner Thomas Rask på telefon 21 48 78 26 eller mail tra@trolle-law.dk eller partner Elin Brodorf Rønne-mose på telefon 28 35 50 11 eller mail ebr@trolle-law.dk.


Din ansøgning, hvori du fortæller om dine juridiske interesser, samt CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 10. april 2023 på ansoegning@trolle-law.dk.


Vi forventer at afholde samtaler løbende.Ved Trolle tror vi på diversitet og mangfoldighed i vores organisation, hvorfor vi opfordrer alle uan-set baggrund til at søge stillingen.Din faste arbejdsplads vil være Snoghøj, 7000 Fredericia, men der kan være dage, hvor du skal arbejde på vores kontor i Middelfart eller Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!


OM OS
Trolle er en af Region Syddanmarks mest moderne og kompetente advokatvirksomheder, der i dag drives som et advokatpartnerskab med mere end 40 medarbejdere.


Vores størrelse gør, at vi løbende kan give vores medarbejdere mulighed for at opbygge spidskompetencer i enkeltområder.


Vores unikke teamsamarbejde og høje faglighed sikrer rådgivning til privatpersoner, erhvervslivet, offentlige myndigheder og organisationer.


Vi tror ikke på standardløsninger, men på værdien af personlig rådgivning kombineret med høj juridisk kompetence.


Trolle advokatfirma er beliggende med hovedkontor i Snoghøj ved Fredericia, men vi har også afdelinger i Vejle, Middelfart og har mødekontor i København.


Hovedkontoret i Snoghøj ligger med udsigt til Lillebælt i moderne kontorfaciliteter. Vi har en og god og sund frokostordning, massageordning, mulighed for bilvask samt mulighed for renseriaftale med afhentning og levering på kontoret.

Om firmaet

Trolle er en af Region Syddanmarks mest moderne og kompetente advokatvirksomheder, der i dag drives som et advokatpartnerskab med mere end 40 medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.