Udfold dit potentiale som advokatsekretær hos Mazanti-Andersen i Odense

 

Er du struktureret, kendt for din grundighed og har du blik for detaljen? Vi søger netop nu en proaktiv og serviceminded advokatsekretær med solid erfaring inden for retssagsbehandling. Måske er du vores nye kollega?


Om jobbet
Du vil assistere en af vores partnere med selvstændig sagsbehandling inden for entrepriseret, fast ejendom/tinglysning, forsikrings- og erstatningsret. Derudover vil du håndtere øvrige administrative opgaver som sagsoprettelse, diktat, afregninger og løbende ad hoc-opgaver.


Det er en fordel, at du kan din ejendomsret og har god erfaring med fast ejendom/tinglysning samt retssagsportalen, men vi er samtidig parate til at give dig oplæring. Du vil arbejde med retssagsbehandling via minretssag.dk, og du skal være fortrolig med at sætte dig ind i nye IT-systemer samtidig med, at du let bevæger dig rundt i Office-pakken.


Du vil blive en del af et dygtigt sekretærteam, der udover dig tæller tre sekretærer, som alle arbejder tæt sammen med partneren. Teamet består yderligere af en advokat og en fuldmægtig, som du ligeledes vil arbejde tæt sammen med på en række sager. Din hverdag vil være på vores kontor i Odense, hvor vi har en imødekommende, rar og uformel omgangstone og et godt sammenhold – det gælder også på tværs af Odense og København.


Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning, forskellige sociale aktiviteter og arrangementer mm.


Om dig


  • Du trives i krydsfeltet mellem selvstændige og administrative opgaver og skarpe deadlines
  • Du har erfaring fra en lignende stilling fra et andet advokatfirma eller har på anden vis arbejdet med retssagsbehandling
  • Du er handlingsorienteret og forstår at yde høj service over for klienterne, og samtidig er du god til at holde fokus i travle perioder
  • Du er struktureret, proaktiv og har sans for detaljen
  • Du er skarp til dansk retskrivning, og du behersker gerne engelsk.

Om os
Tillid, dedikation og gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning. Alle opgaver, store som små, er vigtige, og vi insisterer på kvalitet i alt, hvad vi gør - det mærker man både som kollega og som klient.


Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i et inspirerende og godt kollegialt miljø præget af høj faglighed, en kommerciel tilgang og hvor vi samtidig prioriterer social samhørighed og lægger vægt på at have det sjovt.


Integritet, ambition og fleksibilitet kendetegner vores arbejdstilgang, og du bliver en del af et team med dygtige kollegaer i både Odense og København, der samtidig vil agere gode sparringspartnere.

Ansøg
Er jobbet noget for dig, så ansøg ved at følge linket herunder. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Lars Høj Andersson på mail lha@mazanti.dk eller partner Louise Gjessing Lund Jensen på mail glj@mazanti.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette kandidat er ansat. Tiltrædelse: snarest muligt.

Om firmaet

Mazanti-Andersen er en skarpt specialiseret og kommercielt orienteret advokatvirksomhed. Vi er betroede rådgivere for dansk og internationalt erhvervsliv og er drevet ud fra en fælles ambition om at spille en instrumentel rolle i vores klienters succes. Vi er godt 125 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Odense og er organiseret i fem strategiske faggrupper: Transaktioner, Fast Ejendom, Proces, Insolvens og Corporate & Commercial.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.