Vi søger advokatfuldmægtige og erhvervsjurister

 

Vi søger dygtige, motiverede og engagerede kollegaer for at kunne opretholde vores førsteklasses track record. Vi tilbyder et af landets bedste karriereforløb med et omfattende efteruddannelsesprogram fra advokatfuldmægtig til partner samt en attraktiv lønpakke. Vores lockstep-model er med til at sikre en høj grad af holdånd samt den fleksibilitet, der kræves for at kunne bringe den helt rigtige ekspertise i spil på tværs af fagområder.

Hvem er vi?
Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Alt dette gør os til, hvem vi er: Et Tier 1 advokatfirma.

Ansøg
Send os din motiverede ansøgning sammen med dine eksamensbeviser og anden relevant dokumentation til os din motiverede ansøgning sammen med dine eksamensbeviser og anden relevant dokumentation til career@moalemweitemeyer.com. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

Om firmaet

Moalem Weitemeyer er et førende Corporate M&A advokatfirma med ca. 90 dedikerede medarbejdere. Vi beskæftiger os med nogle af de mest komplekse og krævende transaktioner, og vi rådgiver klienter fra hele verden.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.