Advokatfuldmægtig til erhvervsafdelingen

 

Vi søger en jurist til en spændende advokatfuldmægtigstilling i erhvervsafdelingen. Som vores nye advokatfuldmægtige bliver du en del af et både ambitiøst og socialt team bestående af specialister inden for fast ejendom, immaterialret, ansættelsesret, entrepriseret, retssager, selskabsret, virksomhedsoverdragelser og insolvensret mm.


Har du lyst til at blive en del af dette team, og vil du videreudvikle dine kompetencer inden for erhvervsretten i et ambitiøst, dynamisk og uformelt miljø, er det måske dig, vi søger.


Hvem er du?


  • Du er ved at færdiggøre jurastudiet, er nyuddannet jurist eller er jurist med erfaring fra en anden stilling og har interesse for erhvervsret.
  • Du brænder for at arbejde med erhvervsret samt at udvikle eller videreudvikle dine evner som specialist inden for området.
  • Du har et højt fagligt niveau, er energisk og har et ambitiøst ønske om at opnå succes samt er god til at opbygge relationer.
  • Du motiveres af at levere rådgivning af højeste kvalitet og har lyst til at engagere dig i en spændende branche.
  • Du er holdspiller og kan indgå i et team, men kan samtidig arbejde selvstændigt og proaktivt.
  • Du er fortrolig med juridisk engelsk.

Din nye arbejdsplads
Din arbejdsplads vil være et af Nordjyllands største advokathuse med kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du vil få næsten 60 kollegaer, heraf 20 advokater og 4 fuldmægtige, som alle viser engagement, kompetence og tilgængelighed, både over for dig og i vores rådgivning til vores klienter. Samtidig sætter vi en stor ære i at tilbyde vores medarbejdere en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv (work/life balance) og et godt arbejdsmiljø.Du bliver tilknyttet vores mentorordning, hvor du løbende får sparring og vejledning til din faglige udvikling. Samtidig indgår du sammen med de øvrige fuldmægtige i en gruppe, der hjælper og lærer af hinanden.


Arbejdsstedet vil primært være i Aalborg.


Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer.


Tiltrædelse er 1. september 2023 eller efter aftale.


Er du interesseret?
Send din ansøgning sammen med relevante bilag via linket her>>>.


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat og partner Tim Rosenkrantz Buur på tlf. 27269223 eller trb@vingaardshus.dk eller advokatfuldmægtig Katja Quist Kristensen på tlf. 53539900 eller kqk@vingaardshus.dk. 


Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.


Bliver du indkaldt til samtale, vil du efter samtalen have mulighed for at få en kort samtale med en advokatfuldmægtig, der har stået i samme situation som dig.


Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Om firmaet

Om Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Din arbejdsplads vil være et af Nordjyllands største advokathuse, med kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du vil få næsten 60 kollegaer, heraf 20 advokater og 4 advokatfuldmægtige, som alle viser engagement, kompetence og tilgængelighed, både over for dig og i vores rådgivning til vores klienter.

Vi er ambitiøse i forhold til vores forretning, og målet er at yde rådgivning på specialistniveau og at skabe værdi for vores klienter. Samtidig lægger vi stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af kollegaer, som du kan sparre med og samtidig udvikle dine faglige og personlige egenskaber.

Vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at vi planlægger arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder, så der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.