Advokat til skadebehandling af sager om advokatansvar

 

  • Er du advokat med erfaring indenfor advokatansvar/profin?
  • Har du kendskab til forsikrings- og erstatningsret generelt?
  • Er du god til at håndtere kunderelationer?
  • Har du lyst til et varieret juridisk arbejde med stor berøringsflade?

Så har Codan den helt rigtige stilling til dig.


Stillingen:
Du vil som advokat blive ansat i en juridisk afdeling som specialistskadebehandler. Afdelingen håndterer skadebehandling for de advokatkunder som er forsikret i selskabet. I sagsporteføljen indgår også andre typer af professionelt ansvar f.eks. ansvar for boligadministratorer.


Afdelingen består foruden specialistskadebehandlere af en række procesadvokater, da afdelingen også håndterer hovedparten af selskabets forsikrings- og erstatningsretlige tvister.


Din opgave vil være at hjælpe Codans advokatkunder i en situation, hvor de er mødt med et erstatningskrav i forhold til deres rådgivning. Sagerne kan vedrøre alle typer af juridisk rådgivning, og de underliggende sager vil derfor angå en mangfoldighed af juridiske problemstillinger. Du vil også i mindre omfang kunne skulle behandle sager vedr. andre typer af professionelt ansvar.


Du vil – i tæt samarbejde med 2 andre advokater - få en egen sagsportefølje.


Arbejdet vil desuden bestå i at være en del af det samlede setup vedr. Codans advokatkunder. I det samlede setup indgår opbygning og bevarelse af kunderelationer, vurdering af trends og tendenser og meget andet.


Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med afdelingens øvrige advokater/jurister og de øvrige afdelinger i Codan, herunder de afdelinger som forestår indtegning af advokatkunder.


Der vil efter aftale være mulighed for – i mindre omfang – selv at føre sager ved domstolene, men stillingen er primært en stilling som ikke indeholder proces.


Afdelingens mål er at levere juridiske ydelser med forretningsmæssig forståelse i højeste kvalitet til eksterne og interne kunder. Du vil skulle deltage i arbejdet med at leve op til dette til gavn for vores kunder, herunder evt. stå for undervisning mv.


Din profil:
Vi efterspørger en ambitiøs medarbejder med et stærkt fagligt juridisk fundament, som kan indgå i et fagligt miljø i afdelingen som består af 19 jurister/advokater.


I Codan har vi en målsætning om at være det forsikringsselskab vores kunder og medarbejdere gerne vil anbefale til andre. Vi arbejder for at leve op til vores værdier om at være ordentlige, tillidsfulde og ambitiøse. Det stiller store krav til kvaliteten af de løsninger, vi tilbyder kunderne – og til hver enkelt af os med hensyn til samarbejde, kompetence og engagement.


Du har formentlig erfaring - herunder gerne proceserfaring – med arbejde på et advokatkontor, da du skal møde sager som er opstået i netop denne kontekst. Alternativt har du konkret erfaring med håndtering af forsikringssager og gerne professionelt ansvar.


Ansøgere med konkret erfaring indenfor advokatansvar vil blive foretrukket.


Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt med sagerne, og herunder have mod på og evner til at sætte dig ind i nye retsområder.


Kunde og klientkontakt og evnen til at kunne mestre denne del af advokatjobbet er et krav.


Jobbet fordrer selvstændig opgaveløsning, og at der kan leveres juridiske løsninger i en forretningsmæssig kontekst.


Du skal være en resultatorienteret person med et godt drive, og du skal drives af en lyst til at skabe synlige resultater til glæde for Codan og afdelingen. Du skal trives i en verden af forandringer, hvor kunden er i centrum.

Samarbejde med resten af organisationen er en forudsætning for vores succes, og du skal derfor være i stand til at skabe nyttige relationer.


Du er en holdspiller, og at du ser det som naturligt at bidrage aktivt til løsning af afdelingens mangeartede opgaver. Afdelingen har konkret mål indenfor flere områder. Alle målene er vigtige, hvorfor din indsats, også indenfor områder som falder udenfor dit kerneområde, er afgørende for din succes i jobbet.
Du har gode kommunikationsevner og er flydende i dansk såvel som engelsk.


Ansøgning:
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kåre Højerup på mobil 30 37 85 96. Læs mere og søg jobbet her

Om firmaet

Alm. Brand Group er et af Skandinaviens største forsikringsselskaber. Vi tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Vi er i alt ca. 2400 medarbejdere. Læs mere om Alm. Brand Group på almbrandgroup.com. Følg os på LinkedIn: Alm. Brand Group

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.