Erfaren advokatsekretær med speciale i personskadeerstatning

 

Vi søger en fagligt dygtig advokatsekretær eller sagsbehandler, til Penta Advokater og Erstatningsgruppens kontor i Vejen. Dit fremtidige team af specialister består af en blanding af advokater, advokatfuldmægtige, sagsbehandlere og stud.jur. Det sikrer en god og faglig sparring inden for fagområdet.


Hos Erstatningsgruppen, en del af Penta Advokater, tilbyder vi dig faglige udfordringer i et uhøjtideligt og teamorienteret arbejdsmiljø, hvor vi arbejder seriøst og har det sjovt imens. Hos Erstatningsgruppen er vi specialister, vi beskæftiger os med alle aspekter indenfor personskadeerstatningsretten – vi repræsenterer altid skadelidte. Hverdagen i Erstatningsgruppen er fyldt med udfordrende og spændende sager, der betyder meget for vores klienter. Vores sager er ofte store og komplekse, hvorfor erfaring med dette vil være at foretrække.


Vi forventer, at du har gode evner til at drive dine egne sager, og at du motiveres af en høj grad af selvstændighed. Derudover lægger vi vægt på, at du med venlighed og gode kommunikationsevner favner vores klienters historik og situation.   


Den ideelle kandidat


 • Du har erfaring med behandling af personskadeerstatningssager.
 • Du er hjemmevant i minretssag.dk.
 • Du er en holdspiller, der sætter pris på vidensdeling og sparring.
 • Du har et højt fagligt niveau og må godt være ”nørdet” med dit fagområde.
 • Du kan holde overblikket i tunge sager, og kan arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Du har høj troværdighed og stærke kommunikationsevner.

Penta Advokater tilbyder


 • Gode arbejdsforhold i en veldrevet advokatvirksomhed.
 • En god balance imellem arbejde og fritid.
 • Mulighed for en stor grad af selvstændighed samt personlig og faglig udvikling.
 • Et ambitiøst og engageret team af specialister.
 • Et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Du vil få arbejdsmæssigt hjemsted på vores kontor i Vejen.


Du kan maile din ansøgning og dit CV, mrk. ”Advokatsekretær til Erstatningsgruppen” til anla@penta.dk


Der afholdes løbende samtaler.


Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om jobbet eller vores virksomhed, kan du kontakte partner Signe Horstmann eller advokat og fagchef Maria Ulf Hansen på telefon 76 10 00 88/ 21 43 79 93.


Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Om firmaet

Som et af Syddanmarks største advokatfirmaer har vi skabt en arbejdskultur, hvor vi passer på hinanden og giver tid til fritid og familieliv. Du kommer til at omgås kompetente kolleger i et uformelt arbejdsmiljø, på vores kontor i Vejen. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold med en lang række af personalegoder, herunder sundhedsforsikring og gode pensionsvilkår.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.