ADVODAN Holbæk København søger, til vores kontor i Holbæk, en sagsbehandler til dødsbobehandling og konkursboer

 

Om jobbet


Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i arbejde med behandling af dødsboer og konkursboer, herunder bl.a. udarbejdelse af boregnskaber, korrespondance med diverse myndigheder,  arvinger og kreditorer, samt generel sagsbehandling i boerne. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den sagsansvarlige advokat. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.


Erfaring med behandling af dødsboer er en forudsætning, og det er en fordel, hvis du også har erfaring med konkursbehandling og Unik Advosys.


Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.


Om dig


Som sagsbehandler/advokatsekretær skal du kunne arbejde både selvstændigt og tæt sammen med dine kol-leger. Du skal have en god ordenssans , kunne håndtere tidsfrister i en travl hverdag samt have flair for tal. Hos ADVODAN Holbæk København er omgangstonen uformel og det sociale liv på kontoret i fokus. Vi forventer derfor, at du kan bidrage til vores fællesskab.


Om vores kontor


Til gengæld tilbyder vi en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt og inspirerende miljø, hvor videreuddannelse er en selvfølgelighed.  Du får også mulighed for sparring med glade og dygtige medarbejdere. Løn gives efter kvalifikationer, og vi har attraktive personalegoder, heriblandt sundhedssikring og massageordning.


Vil du være en del af holdet, så send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


Ansøgning med CV kan fremsendes til Klaus Søborg Jørgensen på klaj@advodan.com.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus S. Jørgensen på 59 45 40 43 eller klaj@advodan.com.


Læs venligst ADVODANs Databeskyttelsespolitik for rekruttering

Om firmaet

ADVODAN Holbæk København er Vestsjællands største advokatvirksomhed, og vi beskæftiger os med de fleste juridiske områder med hovedvægt på erhvervslivets forhold. Vores advokater og sagsbehandlere er specialiserede inden for alle væsentlige erhvervs- og privatretlige fagområder. Vi beskæftiger i dag 43 medarbejdere, heraf 12 advokater og 3 advokatfuldmægtige.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.