Er du advokatsekretær med det sorte bælte i sagsstyring og minretssag.dk?

 

Vi søger dig, der har overblik, tager ansvar, gør dig umage og bidrager positivt til den gode stemning.

Vi tilbyder
Vi er sat i verden for at skabe størst mulig værdi for vores kunder. Det betyder, at du skal bidrage til at skabe værdi for både kunder og kollegaer. Husen Advokater, med ca. 40 medarbejdere, holder til i en nyopført ejendom i Carlsberg Byen, midt i historiske rammer og en rivende byudvikling. Vi tilbyder en vigtig rolle i en virksomhed, der har som målsætning at have glade medarbejdere. For os starter og slutter det hele ved vores høje faglighed og gode arbejdsmiljø. Andre i branchen kalder os nørder, når det kommer til fast ejendom, og vores medarbejdertilfredshed er tårnhøj. Det er vigtigt - og vi er stolte af det.

Du bliver en central del af et Legal Team, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. rumme:


  • Sagsoprettelser, sagsstyring og fristhåndtering bl.a. på minretssag.dk
  • Lettere sagsbehandling, tinglysning og ad hoc-opgaver
  • Udarbejdelse af fakturaforslag og opfølgning på betaling
  • Administrativ backup

Vi forventer
Du har en administrativ baggrund som f.eks. advokatsekretær og har erfaring med Unik Advosys eller lignende sagsbehandlingsprogram, minretssag.dk, fristhåndtering og tinglysningsopgaver. Samtidig er det vigtigt, at du har et positivt mindset og et godt overblik. Det betyder, at du tager ansvar og handler proaktivt. Du er struktureret, fleksibel og gør dig umage. Det falder dig naturligt at følge op på opgaver og sætter en ære i at komme godt i mål. Du er udadvendt, positiv og smilende og trives i en virksomhed med en flad struktur og et højt drive.

Søg nu
Send ansøgning og relevante dokumenter til receptionen@husenadvokater.dk. Ring til Bjarne Jakobsen på 22 23 36 66, hvis du har spørgsmål. 


Læs hele stillingsopslaget her

Om firmaet

Om os
Vi er blandt de absolut førende indenfor fast ejendom. Vores kunder omfatter både nationale og internationale investorer, ejendomsbesiddere, forsikringsselskaber og ejer- og andelsboligforeninger. Vi gør os umage, fordi vi vil vores kunder og kollegaer det bedste. Derfor lægger vi stor vægt på et sikkert og sundt arbejdsmiljø - og vi værner om en god stemning og en uhøjtidelig omgangstone. Vi prioriterer samtidig at handle professionelt og har stor fokus på samarbejde, kvalitet og udvikling.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.