Advokatfuldmægtige/advokater til PUBLICURE

 

PUBLICURE er et førende advokatkontor inden for udbudsret i Danmark. 


Vi yder dybt dedikeret rådgivning til offentlige myndigheder og private virksomheder. Kontorets partnere og advokater er blandt de bedste inden for retsområdet og arbejder indgående med alle aspekter af udbudsretten – lige fra proces til tvisteløsning.


Vi sætter en ære i at levere skræddersyet rådgivning af højeste kvalitet til vores klienter. Derfor er det afgørende for os at forstå vores klienters behov og indgå i en samarbejdende relation for derved at opnå det bedst mulige resultat.


Herudover bruger vi væsentlige ressourcer på undervisning i flest mulige fora, heriblandt på universiteter, for offentlige myndigheder og for landets største brancheorganisationer.


PUBLICURE vækster, og vi har brug for 4 advokater/advokatfuldmægtige, der har lyst til at blive en del af vores team. 


Vores kontor er placeret på Islands Brygge med udsigt over Københavns Havn og er nemt at komme til med både bil, metro og bus.


Send din ansøgning eller eventuelle spørgsmål til pnb@publicure.dk.

Om firmaet

PUBLICURE Advokatfirma beskæftiger sig primært med rådgivning af den private og den offentlige sektor i forhold til udbud, forsyningsret, persondata, statsstøtte, konkurrenceret, miljøret samt indgåelse og styring af offentlige kontrakter inden for udvalgte brancher, herunder forsyningssektoren, telekommunikation, spil, IT, indkøb og offentlig administration.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.