Nikolajsen Advokatfirma søger advokat eller 3. årsfuldmægtig

 

Nikolajsen Advokatfirma søger advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med erfaring eller interesse inden for området børne- & familieret med tiltrædelse snarest mulig til vores afdeling i København.En jurist med flere års erfaring fra Ankestyrelsen eller Familieretshuset kan også komme i betragtning.   


Vi har travlt og søger derfor en dygtig og ambitiøs advokat til at styrke vores afdeling for børne- & familieret med tilknytning af et evt. yderligere retsområde.  


Stillingens indhold


Dit arbejde vil primært bestå i, at forberede og føre retssager i forældreansvarssager i landets retskredse, møde i børne- & ungeudvalget i alle landet kommuner og i Ankestyrelsen, samt at der vil være arbejde i forbindelse med separationer og skilsmisser.


Idet der er tilknyttet flere advokater i børne- & familieafdelingen, vil dine sager hovedsageligt blive på Sjælland og øerne. Din base vil blive på vort kontor i Glostrup (København).


Ovennævnte giver en del kørsel, hvorfor det er en forudsætning at du har kørekort og bil.


Har du et ønske om at få tilknyttet yderligere et retsområde, f.eks. strafferet, fast ejendom el.lign., kan dette aftales. 


Da vi er et alsidigt kontor, forventer vi også, at du deltager i andre opgaver på lige fod med kontorets øvrige medarbejdere.


Om dig


Det kræver et fagligt højt niveau, evnen til at gøre det komplekse forståeligt, ordentlighed og dedikation at arbejde som advokat hos Nikolajsen Advokatfirma. Derfor skal du være robust, og du skal være holdspiller. Du skal kunne bevare overblikket, også når det går stærkt, og du skal have evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have øje for såvel helheden som detaljen.


Endvidere er det af væsentlig betydning, at du er rummelig, tålmodig og har forståelse for vores klienters ofte pressede situation.    


Vi tilbyder


Du tilbydes attraktive ansættelses- og lønvilkår. Idet vi bestræber os på, at have et godt arbejdsmiljø, kan ansættelsen tilpasses den enkelte evt. som provisionsbaseret og/eller deltid.  


Vi tilbyder endvidere et positivt, uhøjtideligt og højt fagligt arbejdsmiljø med mulighed for selvstændig sagsbehandling, efteruddannelse og samarbejde med dygtige og glade kolleger.


Send din ansøgning


Send din ansøgning og dit CV snarest muligt til jeanette@nikolajsen.nu. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtaler løbende. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jesper Nikolajsen på 28 43 30 01.


 

Om firmaet

Nikolajsen Advokatfirma beskæftigere sig privatretlige områder, og er specialiseret inden for følgende områder: børne- og familieret, arv & dødsbobehandling, personskadeerstatning, retssager, inkasso, boligkøb & fast ejendom og som forsvarsadvokat.

Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.