Stud.jur. til Birkerød

 

Birkerød Advokater er et advokatkontor, der rådgiver indenfor en lang række juridiske discipliner indenfor både privat- og erhvervsret, herunder familie- og arveret, fast ejendom og ejendomsadministration, entrepriseret, lejeret, inkasso, retssager og voldgift.


Som student vil du samarbejde med alle kontorets medarbejdere, men primært bistå advokat Eva Meiling og advokatfuldmægtig Nicklas Mynchau.


Hvad vi forventer vi af dig
Vi søger en jurastuderende på 2. eller 3. år af bacheloruddannelsen, der er flittig, social og omgængelig. Du har lyst til at benytte din faglige viden i praksis og mod på at udvikle dine kompetencer indenfor en bred vifte af juridiske områder.


Du skal være åben overfor alle typer af opgaver, da du vil få varierende arbejdsopgaver af både juridisk og administrativ karakter. Dine primære arbejdsopgaver vil relatere sig til inkasso og retssager, testamenter og fuldmagter, hvor du vil bistå med at:


  • udarbejde betalingspåkrav, håndtere indsigelser og afvikle fogedretsmøder,
  • forberede retssager, herunder udarbejde udkast til processkrifter,
  • udarbejde ekstrakter og materialesamlinger,
  • litteratur- og domssøgning samt udarbejde notater vedrørende juridiske problemstillinger,
  • kontakt med klienter og domstole,
  • udarbejde udkast til testamenter, fuldmagter mv.

Vi tilbyder
En spændende og lærerig stilling, hvor du får indsigt i dagligdagen på et fagligt stærkt advokatkontor med dedikerede kolleger og varierende arbejdsopgaver. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med de samme typer af arbejdsopgaver som en advokatfuldmægtig. Vi lægger vægt på tillid, trivsel og godt kollegaskab.


Arbejdstiden udgør ca. 15 timer om ugen efter aftale. Vi ved, at der skal være balance mellem studie og arbejde, hvorfor dine arbejdstider vil blive planlagt, så de passer med din undervisning og eksaminer.


Ansøgning sendes med CV og karakterudskrift til advokatfuldmægtig Nicklas Mynchau på nlm@birkeroedadvokater.dk hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nicklas Mynchau, tlf.nr. 2524 3052.

Om firmaet

Virum Torv Advokater har også en afdeling i Birkerød - Birkerød Advokater. Begge afdelinger yder rådgivning indenfor et bredt spektum. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.