Har du styr på §§ i lejeloven, og nyder du livet ved siden af arbejdet som ambitiøs advokat?

 

Hos Penta Advokater kommer du til at kombinere din ekspertise inden for lejeret med et arbejdsliv, hvor vi vægter og værdsætter dit liv uden for et af vores 6 jyske kontorer. Mere end 75 kompetente kolleger står klar til at byde dig velkommen i en arbejdskultur, hvor frihed og fritid er en vigtig del af et velbalanceret arbejdsliv.


Dine kommende kolleger har masser af spændende opgaver til dig, relateret til både erhvervs- og boliglejeret, der venter på at blive behandlet. Jagter du din næste karrieremæssige udfordring i et specialistteam, som kompetent og ambitiøs lejeretsadvokat, så har vi et ledigt skrivebord til dig i Esbjerg, Grindsted, Kolding, Ribe, Herning eller Vejen.


Vores ønsker til dig


Du er 100-meter-mester i lejeloven også gerne den tunge del af lovstoffet og sagsarbejdet. Samtidig nyder du samspillet mellem klienter og kolleger, i en hverdag, hvor vi har mange spændende og udfordrende opgaver, som kræver en fælles indsats i teamet. Du nyder også at fordybe dig alene i opgaverne, hvor du har ansvaret fra start til slut. Her tilsikrer du, at få opgaverne sikkert i mål, enten på egen hånd eller i samarbejde med dine kolleger. Har du godt humør og elsker et godt grin, så er det bare et ekstra plus, for hos Penta Advokater er smil og sjove stunder en vigtig del af en god arbejdsdag.


 


Bliv en del af et ambitiøst og jordnært advokatfirma


Som et af Syddanmarks største advokatfirmaer har vi valgt at skabe en arbejdskultur, hvor vi passer på hinanden og giver tid til fritid og familieliv. Vi har en stærk og sund partnerkreds, som sammen med den daglige ledelse sørger for, at vi bliver udfordret med spændende sager, i en flad organisationsstruktur. Du kommer til at omgås kompetente kolleger i et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi har et godt match af unge og erfarne advokater og sagsbehandlere. Der vil forekomme arbejde på tværs af vores lokationer. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold med en lang række af personalegoder, herunder sundhedsforsikring, samt en konkurrencedygtig lønpakke.


Hos Penta Advokater arbejder vi med udgangspunkt i vores 5 værdier:


- Ordentlighed


- Tilgængelighed


- Engagement


- Løsningsorienteret


- Faglighed


Ansøgningsprocessen


Vi holder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål inden du sender din ansøgning, så kan du kontakte, advokat og partner, Helge Busk på 7610 0088.


Send din ansøgning og CV til anla@penta.dk, mrk. ”Advokat til Team Erhverv”.

Om firmaet

Vi har drevet advokatvirksomhed under navnet Penta Advokater siden 1. januar 2017. Vores historie kan dog dateres tilbage til 1905.

Vi er omkring 75 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder. Vi har kontorer i Esbjerg, Grindsted, Herning, Kolding, Ribe samt Vejen og vi rådgiver kunder i hele Danmark.

Du kan læse mere om vores arbejdsplads og værdier på www.penta.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.