ADVOKAT/ADVOKATFULDMÆGTIG SØGES

 

Har du lysten, viljen og evnerne til at arbejde som procesførende advokat/advokatfuldmægtig inden for personskadeområdet?


Vi mangler en advokat eller advokatfuldmægtig i vores team.


Vi er specialister og har i mere end 50 år bl.a. arbejdet med arbejdsskader og andre personskader. Hos os er juristernes arbejde kendetegnet ved at være selvstændigt med ansvar for egen sagsportefølje. Retssager fylder meget hos os, og derfor kan vi tilbyde, at du får stor erfaring med hovedforhandlinger også i landsretterne.


Vi prioriterer et tæt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden, kan sparre med hinanden og nørde faglige problemstillinger, men også mødes om sociale aktiviteter. Det er vigtigt for os alle, at vi har en uformel og rar omgangstone.


Hos os er det en selvfølge, at arbejdet kan tilrettelægges så arbejde og privatliv hænger sammen. Der er naturligvis travle tidspunkter, men der skal være tid til familien og til at lade op med alt andet end arbejde. Vi arbejder flexibelt og bruger hjemmearbejde, når det passer med opgaverne og dagligdagen.


Du interesserer dig for erstatningsret og særligt arbejdsskadeområdet, og du har lyst til at gøre en forskel for skadelidte, som har været udsat for en personskade. Vi er ofte den lille mands/kvindes advokat, og det er faktisk for os alle en personlig tilfredsstillelse, når et menneske i klemme, ikke alene har fået en ordentlig behandling, men også et resultat, som der har gjort en væsentlig og nogle gange afgørende forskel i vedkommendes liv.


Du får tæt og uformel klientkontakt, hvilket stiller krav til din kommunikationsevner og dine evner til at formidle vanskelige juridiske problemstillinger på en nem og overskuelig måde.


Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


TILTRÆDELSE
Tiltrædelse sker efter nærmere aftale. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og forhandling.


HVOR
Vores kontor er centralt beliggende i København K ved Kongens Have og i gåafstand fra Nørreport Station og Kongens Nytorv Metrostation.


Hvis du ønsker at blive en del af holdet så send en kort ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelle referencer til sikker@advokatkontoret.dk.


Du kan kontakte advokat Henrik J. M. Halberg på 20289992 / hh@advokatkontoret.dk eller advokat Malia Barrou på 31190019 / mab@advokatkontoret.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.


Vi behandler ansøgningerne efterhånden som de modtages.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.