Jurist/advokat inden for entrepriseret

 

Er du jurist/advokat inden for entrepriseret, og vil du gerne udvikle dig sammen med dygtige kollegaer hos en af Danmarks førende bygge- og anlægsentreprenører?


Vil du gerne have stor indflydelse på dit arbejds- og fritidsliv, og samtidig bevare et højt fagligt niveau?


Så skal du søge vores ledige stilling i MT Højgaard Holdings juridiske afdeling. Stillingen er med base på hovedkontoret i Søborg.


Hvad vil du opleve hos os?
Du kommer til at indgå i en juridisk afdeling bestående af 7 advokater samt 2 kollegaer med henholdsvis økonomi- og forsikringsbaggrund.


Vi er involveret i alle faser af koncernens projekter lige fra de første skitser bliver tegnet, til byggeriet er afleveret og ansvarsperiodens ophør. Du kommer til at indgå i et fagligt miljø i afdelingen, men selve arbejdet med at skabe de gode løsninger vil i høj grad foregå sammen med vores kompetente projektledere ude i koncernens forskellige forretningsenheder.


Der kan være travlt i afdelingen, og du vil opleve en udstrakt grad af fleksibilitet til at tilrettelægge arbejdsdagen, så det er muligt at opretholde en god balance mellem arbejde og fritids- og familieliv.


Koncernen opererer på et spændende og levende marked som er fyldt med udfordringer, der stiller store krav til juristens evne til at samarbejde og tænke løsningsorienteret. Du vil opleve stor variation af arbejdsopgaver, hvor arbejdsmetoden kan skifte; den ene dag kræver faglig fordybelse i komplicerede juridiske problemstillinger, mens den næste handler om at skabe et overblik, så der kan træffes hurtige beslutninger.


MT Højgaard koncernen er i en rivende udvikling med en rekordstor ordrebeholdning. Vores forretningsområder er geografisk hovedsageligt i Norden med et primært fokus på byggeri og anlæg samt projektudvikling.


Det vi søger hos dig:
Den ideelle kandidat er advokat med minimum 5 års erfaring, og har indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen, projektudvikling og udbudsret. Det vil også være en fordel, hvis duhar erfaring med kontraktforhandlinger i de forskellige udbudsformer.


Vi forventer, at du er nysgerrig og har masser af gå-på-mod. Dine kollegaer i koncernen har mange forskellige faglige baggrunde, nationaliteter og tilgange til opgavens løsning, og vores fornemmeste opgave er at understøtte MT Højgaard koncernens forretning.


Du skal gerne have erfaring og lyst til at tage ansvar for konfliktløsning, særligt med henblik på at forebygge fordyrende retlige tvister. Det er derfor en fordel, hvis du har en vis proceserfaring, så du kan være med til at identificere det rimelige kompromis.


Alle medarbejderne i juridisk afdeling arbejder selvstændigt, og det er vores forventning, at du har fokus på fremdrift, deadlines og stakeholder management. Du bliver en del af et team med en åben og uformel omgangstone, hvor din trivsel og din faglige så vel som din personlige udvikling er i fokus. Gennem din onboarding vil vi sikre, at du introduceres grundigt til MT Højgaard koncernen samt vores arbejdsgange – og så står vi altid til rådighed for sparring i det daglige.


Vi forventer at du kan varetage kontraktforhandlinger, yde sparring til vores projektledere på igangværende projekter, udarbejde juridiske dokumenter, f.eks. kontrakter på både dansk og engelsk samt gennemføre undervisning internt i organisationen.


Hvis du vil vide mere:
Kan du maile eller ringe til Jakob Lindholm, Koncernjuridisk chef: jalo@mth.dk, tlf. 2270 0365.


Ansøgning:
Du sender din ansøgning og CV til os elektronisk via vor hjemmeside i Word eller PDF-format. Ansøgningsfristen er senest den 15. december 2022. Vi vil løbende interviewe relevante kandidater med henblik på at skrive kontrakt snarest muligt.

Om firmaet

MT Højgaard Holding koncernen er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Koncernen består af virksomhederne MT Højgaard Danmark, MT Højgaard International, MT Højgaard Project Development, Enemærke& Petersen og Scandi Byg samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. Vores 4.000 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på omkring 8-9 mia. kr. i 2022. Mød os på mthh.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.