AMBITIØS ADVOKAT MED GENNEMSLAGSKRAFT TIL LØSNINGSORIENTERET ADVOKATFIRMA.

 

Team Familieret ved Trolle Advokatfirma søger en udviklingsorienteret og ambitiøs advokat eller 3. årsfuldmægtig med erfaring indenfor områderne bopæl, samvær, tvangsfjernelse og rådgivning omkring testamenter og arv.


Ønsker du at arbejde med mennesker og brænder du for familieretten? Har du lyst til at arbejde i et velrenommeret advokatfirma med højt til loftet og en uformel omgangstone? Og kan du formidle den juridiske løsning i et sprog, kunderne kan forstå? Så er det dig, vi leder efter.


Du vil indgå i Team Familieret, som behandler en væsentlig del af virksomhedens portefølje.


Dine arbejdsopgaver vil variere indenfor områderne:


 • Anbringelse og tvangsfjernelse
 • Separation og skilsmisse
 • Samlivsophævelse
 • Forældremyndighed
 • Bopæl
 • Samvær
 • Arv og testamente
 • Ægtepagt
 • Fremtidsfuldmagter
 • Forskellige typer af erstatningssager
 • Forsvarsadvokat
 • Bistandsadvokat

OM OS


Team Familieret består af dedikerede medarbejdere, der målrettet og effektivt arbejder med familieretten. Fælles for os alle er, at vi har et solidt kendskab til familieretten og sætter en ære i at levere juridiske løsninger tilpasset kundens individuelle behov. Gensidig respekt kendetegner måden, vi er sammen på såvel fagligt som socialt, og vi lægger stor vægt på løbende udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer.


Vi tilbyder et spændende alsidigt job på 37 timer ugentligt, hvor du får stor indflydelse på, hvorledes dit eget ressort forvaltes.


OM STILLINGEN


Som advokat i Team Familieret bliver du ansat i et team af engagerede advokater, fuldmægtige og sagsbehandlere. Teamets opgaveløsning er præget af mange opgaver med kunden i absolut fokus. Du vil i den forbindelse skulle bidrage med at optimere vore arbejdsprocesser og understøtte Trolle Advokatfirmas vision og strategi. Undervejs i din ansættelse vil du få en tæt berøringsflade med de udfordringer, familieretten indeholder.


Du vil i stillingen få gode muligheder for at udvikle og dokumentere din faglighed indenfor familieretten i et stærkt og anerkendende fagligt miljø, hvor du samtidig opbygger solide netværk indenfor de respektive fagområder.


OM DIG


Du er uddannet advokat eller 3.års fuldmægtig. Det er et krav, at du har erfaring indenfor familieretten og ønsker at udvikle dig i en virksomhed, der arbejder med stort fokus på kundens interesser og medarbejderens trivsel. Du er velformuleret i skrift og tale og indeholder en stor grad af menneskelig forståelse. Du motiveres af muligheden for at sætte dit fingeraftryk på vores brede pallette af opgaver. Du er naturligvis velbevandret i Office pakken, og det er ønskeligt, at du har erfaring med brugen af AdvoSys. Har du ikke det, vil vi sørge for grundig oplæring.


Det er et krav, at du sætter en ære i at levere solid, gennemanalyseret, juridisk sagsbehandling, som du formår at omsætte for kunden i et letforståeligt sprog.


Du er systematisk og resultatorienteret samtidig med, at du fastholder en inkluderende og helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen og følger af egen drift op på iværksatte opgaver.


Du har lyst til at indgå i et team af kompetente kolleger, der ud over at levere gode resultater også prioriterer at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor en respektfuld dialog og et konstruktivt samarbejde er helt essentielt for både dig og os.


ANSÆTTELSESVILKÅR


Stillingen kan besættes af en kandidat, der er advokat eller 3. års fuldmægtig.


Løn efter aftale.


KONTAKT OG ANSØGNING


Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen eller til os, er du velkommen til at kontakte partner Elin Brodorf Rønnemose på telefon 76 20 60 78 eller mail ebr@trolle-law.dk eller partner Jesper Gad på telefon 76 30 67 31 eller mail jga@trolle-law.dk


Ansøgningsfristen er mandag, den 9. december 2022.


Hos Trolle Advokatfirma tror vi på diversitet og mangfoldighed i vores organisation, hvorfor vi opfordrer alle uanset baggrund til at søge stillingen.


Din faste arbejdsplads vil være Snoghøj, 7000 Fredericia, men der kan være dage hvor du skal arbejde på enten vores kontor i Middelfart eller Vejle.

Om firmaet

Trolle Advokatfirma er en af Region Syddanmarks mest moderne og kompetente advokatvirksomheder, der i dag drives som et advokatpartnerskab med 40 medarbejdere.Vores størrelse gør, at vi løbende kan give vore medarbejdere mulighed for at opbygge spidskompetencer i enkeltområder. Trolle benytter sig af advokater med en omfattende specialviden om præcis den problemstilling, du står med.Vores unikke team-samarbejde og høje faglighed sikrer rådgivning til privatpersoner, erhvervslivet, offentlige myndigheder og organisationer.Vi tror ikke på standardløsninger, men på værdien af personlig rådgivning kombineret med høj juridisk kompetence.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.