Advokat og advokatfuldmægtig søges til udvikling af specialistkontor

 

Vi ønsker at videreudvikle Sønder Ljørring og har som mål at være 25 ansatte om 3 år. Vi søger derfor lige nu 3-4 nye kollegaer og herunder en advokat og 1-2 advokatfuldmægtige (gerne med erfaring), der har mod på udfordringer og som har lyst og evne til at bidrage til udviklingen af Sønder Ljørring. Du må gerne have erfaring fra eller stor interesse for bygge- og forsikringsbranchen – og være parat til at udvikle dig yderligere.
For at trives i Sønder Ljørring skal dit arbejde være din passion; du ser løsninger frem for udfordringer og tilgår dine opgaver med proaktivitet, seriøsitet og engagement. Vores hverdag består af håndtering af komplekse sager med mange forskellige interessenter. Du vil skulle drive sager selvstændigt fra a-z, og derfor er nogle af dine stærkeste sider dine diplomatiske og skarpe kommunikationsevner, som gør, at du løser konflikter på en hensigtsmæssig måde med målet for øje og en vilje til at lykkes. Din personlige kant, energi og omgængelighed gør, at du er vellidt af dine klienter og interessenter/aktører/ modparter såvel som dine kollegaer.
Skab din karriere i et inspirerende miljø med store udviklingsmuligheder
Hos Sønder Ljørring vil vi give plads til dig som et helt menneske og give dig de bedst mulige betingelser for at udvikle samt realisere dit potentiale - uanset hvilket erfaringsniveau du har. Vil du udfordres og have en hverdag med arbejdsglæde, fleksibilitet, faglig sparring og professionel udvikling, så er Sønder Ljørring en virksomhed, hvor der er plads til dine ambitioner. 
Kunne Sønder Ljørring være det næste skridt i din karriere, eller vil du høre mere om os?
Så ring direkte til Jakob Sønder Larsen på 24 85 85 83 og / eller Christian Duus Ljørring på 31 72 20 02.
Lyder stilling som noget for dig, så send ansøgning og CV til sdr@sladvokater.dk

Om firmaet

Har du viljen og evnerne til at være med i udviklingen af et ambitiøst advokatkontor hvor faglighed, resultater, integritet og arbejdsglæde er i centrum? Og vil du med på en rejse, der vil udvikle både dine professionelle såvel som dine personlige kompetencer? Så læs videre nedenfor.
Sønder Ljørring Advokatfirma – Et uformelt specialistkontor

Vi er et etableret specialistkontor inden for entreprise-, forsikrings- og erstatningsret, der insisterer på at møde vores klienter i øjenhøjde og med udgangspunkt i deres virkelighed. Gennem et tæt uformelt samarbejde med vores klienter, hurtig handling, tilgængelighed og en proces, hvor integritet og effektivitet er i centrum, skaber vi hver dag resultater for vores klienter.
Glæden, ved at gøre et seriøst stykke arbejde for vores klienter og ved at være støttende, inspirerende kollegaer, er en essentiel drivkraft for os. Vi har stor respekt for dygtige og driftige mennesker, som aldrig er færdige med at lære, og vi tror på, at dit potentiale får de optimale betingelser, når du får frie hænder i et fagligt udviklende miljø. Derfor vil du hos Sønder Ljørring få en selvstændig rolle med stort ansvar og indflydelse i en fleksibel og uformel ramme med fokus på arbejdsglæde, udvikling og den støtte, du har brug for.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.