Dygtig og engageret allround advokatsekretær søges

 

Jensen Advokatfirma søger en dygtig allround advokatsekretær primært til behandling af sager om privat rådgivning, retssager, erstatningssager og skrivning efter diktat.


Har du ligeledes erfaring som handelssekretær, vil det være et plus.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling - men kan eventuelt besættes som en deltidsstilling (f.eks. 30 timer)


For den rigtige medarbejder vil der ligeledes være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.


Vi forestiller os, at du er uddannet advokatsekretær og har flere års erfaring i branchen. Du har gode IT-færdigheder, og det vil være en fordel, at du er fortrolig med UNIK Advosys.


Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, men vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets jurister og øvrige sekretærer. Du skal være fleksibel og god til at foretage løbende prioriteringer i en travl hverdag, og vi lægger vægt på at du har et godt humør. Du skriver naturligvis et fejlfrit dansk.


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har endvidere fleksible arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”


Arbejdsstedet vil være på vores Vejle kontor på Skomagervej 4C 7100 Vejle (tæt på motorvejen afkørsel syd).


Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt, men der tilbydes absolut konkurrencedygtig løn og gode arbejdsvilkår i øvrigt.


Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Bjarne Skøtt Jensen på mail bj@bjsj.dk, eller på tlf.: 2045 6104, og du kan læse mere om Jensen Advokatfirma på vores hjemmeside. www.bjsj.dk


Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning og eventuelle yderlige relevante bilag. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale.


Ansøgningen sendes til advokat Bjarne Skøtt Jensen på bj@bjsj.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om firmaet

Lidt om os

Vi er et advokatfirma med kontor i Vejle. Der er i øjeblikket 11 ansatte, fordelt på 4 jurister, 5 sekretærer, 1 elev samt 1 jurastuderende.

Vi arbejder i gode fysiske rammer og benytter det nyeste inden for hardware/software. Vi arbejder meget med specialisering og dygtiggørelse inden for vores specialer.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.