Ret&Råd Fyn A/S søger erfaren dødsbobehandler.

 

Ret&Råd Fyn A/S søger til vores afdeling i hjertet af Odense en advokatsekretær med erfaring i dødsbobehandling.


Du vil primært skulle arbejde for advokaterne Jess L. Gregersen og Lene Schøn Rønnov.


Dine primære arbejdsopgaver vil være behandling af dødsboer, herunder administration og afhændelse af fast ejendom, korrespondance med arvinger, kreditorer, skifteretten, m.fl. samt udarbejdelse af boregnskaber.


Erfaring med landbrugs- og erhvervshandler vil være et stort plus, men ikke et krav.


Din profil.


Vi søger en engageret medarbejder med et godt humør og som kan indgå i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med fleksibilitet og højt til loftet.


Vi vægter høj faglighed, en naturlig interesse i at tage ansvar for de opgaver der udføres, og samtidigt at du evner at kunne samarbejde og sparre med dine kollegaer.


Du er struktureret, har evnen til at bevare overblikket, når det går stærkt og har flair for tal.


Vi tilbyder.


Ansættelse i et uformelt fleksibelt arbejdsmiljø, hvor individet sættes i fokus, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling af lige netop dine kompetencer.


Deltagelse i faglige og sociale arrangementer både i Ret&Råd Fyn regi og på kædeniveau I Ret&Råd Danmark.


Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og nærmere aftale.


Ret&Råd Fyn A/S


Ret&Råd Fyn A/S tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af retsområder, såvel erhvervsretligt som privatretligt.


Hovedkontoret i Odense består af vores erfarne og specialiserede erhvervsretsadvokater, der yder specialiseret rådgivning inden for alle dele af erhvervslivets forhold og vores dedikerede privatretsadvokater som rådgiver indenfor alle private forhold.


TiltrædelseSnarest mulig efter nærmere aftale med kandidaten. Samtaler afholdes løbende, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kollega er fundet.


Reference, ansøgning og CV


Ansøgning og CV samt relevante bilag fremsendes til hb@ret-raad.dk


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henrik Benjaminsen på tlf. 63125154. Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed.


 

Om firmaet

Ret&Råd Fyn A/S tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af retsområder, såvel erhvervsretligt som privatretligt. 

Hovedkontoret i Odense består af vores erfarne og specialiserede erhvervsretsadvokater, der yder specialiseret rådgivning inden for alle dele af erhvervslivets forhold og vores dedikerede privatretsadvokater som rådgiver indenfor alle private forhold.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.