ENTREPRISEADVOKAT/-JURIST TIL AARSLEFF-KONCERNEN

 

Brænder du for entrepriseretlige forhold, og savner du en større frihed uden for kontortiden?


Har du herudover en baggrund som advokat, cand.jur. eller cand.merc.jur. og erfaring med entrepriseret og rådgivning inden for anlægs- og byggebranchen?


Så er det måske dig, vi står og mangler hos Aarsleff Jura, som er en intern juridisk enhed i Aarsleff-koncernen 


Bevar fagligheden – og hold fri, når du har fri
I Aarsleff Jura træder du ind i en lille velfungerende juridisk enhed, som arbejder i krydsfeltet mellem jura og forretning. Enheden er forholdsvis nystartet og befinder sig i en spændende udvikling med mange nye opgaver.


Dit arbejde vil hovedsageligt foregå på vores kontor i Hvidovre, hvor vil du arbejde tæt sammen med to andre advokater. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, og selvom vi til tider bliver udsat for korte svarfrister og lange dage, er der også en reel mulighed for at have et familie- og fritidsliv.


Enheden indgår i et tæt samarbejde med vores kompetente kolleger fra de forskellige anlægs- og byggesager og arbejder hovedsageligt efter dansk ret og AB-systemet. Derudover er et centralt formål med Aarsleff Jura at forebygge konflikter. Vi bistår vores kolleger med at mitigere potentielle uoverensstemmelser, så vi undgår konfliktsager. Arbejdsopgaven er udadvendt og kræver, at du trives med at indgå i forhandlinger og finde løsninger uden for voldgiftsretten. Rets- og voldgiftssager varetages hovedsageligt af eksterne advokater.


Det vi søger hos dig
Du er løsnings- og forretningsorienteret med erfaring inden for entrepriseretten, og vi ser gerne, at du har erfaring med udbudsret, forsikringsret eller andre relevante retsområder.


Du skal gerne være omhyggelig i løsning af opgaverne, og med et anker i juraen skal du kunne formidle din bistand med en forretningsmæssig forståelse og uden at overkomplicere tingene. Det vil være godt, hvis du har humor og gå-på-mod.


Det forudsættes, at du kan varetage:


  • kontraktgennemgang
  • løbende rådgivning til igangværende sager
  • forhandlinger
  • konflikthåndtering med særligt fokus på konfliktafværgelse
  • udarbejdelse og vedligeholdelse af vores paradigmebibliotek.

Vores ønske er, at du gerne vil arbejde i en flad organisation, hvor du med begge ben på jorden kan arbejde med folk fra andre faggrupper. Du skal derudover arbejde selvstændigt og være proaktiv og ansvarstagende i din opgaveløsning.


Arbejdssted
Arbejdsstedet vil være Industriholmen i Hvidovre, hvor Aarsleff Jura har base sammen med cirka trehundrede kolleger fra Aarsleffs udførende afdelinger Anlæg & Byggeri, Fundering og Rørteknik samt Aarsleff Rail A/S.


Der vil være en vis rejseaktivitet til vores projekter og kontorer rundt om i landet, herunder til hovedkontoret i Aarhus.


Kontaktinformation
For nærmere information om jobbet kan du kontakte advokat Sanne Godthaab Olesen på telefon 2022 9457.


Send os din ansøgning, CV, karakterudskrift og øvrige relevante dokumenter hurtigst muligt her og senest torsdag den 24. november 2022. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så samtaler afholdes løbende.

Om firmaet

Per Aarsleff A/S er en børsnoteret bygge- og anlægsvirksomhed med aktiviteter over hele landet og flere steder i udlandet. Hovedkvarteret ligger i Viby J syd for Aarhus og Per Aarsleff A/S er i øjeblikket Danmarks største entreprenørvirksomhed

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.