Bobehandler (konkurs)

 

Har du erfaring med bobehandling, eller kunne du tænke dig at blive lært op i området? Har du lyst til at være en del af et velfungerende bobehandlerteam på et stort advokatkontor centralt i København, hvor værdier som ordentlighed og selvstændighed sammen med høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Du bliver en del af et enestående hold
Som en del af bobehandlerteamet i faggruppen Finansiering og Insolvens vil du være med til at varetage konkursbehandlingen af alle typer af insolvente virksomheder og fysiske personer. Dette sker i et uformelt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige bobehandlere, og hvor man hjælper hinanden, når det spidser til.

For at støtte op om den faglige udvikling er der, udover mulighed for deltagelse i relevant efteruddannelse, også mulighed for at deltage i vores løbende interne kurser i insolvens, som forestås af vores egne dygtige insolvensadvokater.

Arbejdsopgaverne omfatter f.eks. styring af elektronisk gældbog, udarbejdelse af udkast til redegørelser, udarbejdelse af udkast til boregnskaber og alle øvrige opgaver forbundet med selvstændig konkursbehandling. Afhængig af dine interesser og kompetencer vil der være mulighed for selv at sætte præg på dine arbejdsopgaver.

Du kommer med engagement og lyst til at lære
Vi ser meget gerne, at du har et par års erfaring som advokatsekretær eller erfaring f.eks. fra en bank eller retskreds.


Vi lægger vægt på, at du


  • er engageret, gerne vil udvikle dig og bidrager til det gode samarbejde i teamet.
  • er grundig, detaljeorienteret og har overblik - også når der er travlt.
  • finder arbejdsglæde ved at arbejde struktureret, overholde deadlines og følge opgaverne helt til dørs.
  • har en god talforståelse og kan lide at arbejde med tal og regnskaber. 
  • har du gode it-færdigheder og bevæger dig let rundt i Officepakken, herunder særligt Word og Excel. Kendskab til Navokat er en fordel.
  • har gode formuleringsevner samt skriver og taler et flydende og fejlfrit dansk.


Vil du vide mere?
Stillingen er 37 timer om ugen, ekskl. frokost. Dog skal der tages forbehold for, at vi til tider skal gøre lidt ekstra for at nå vores fælles mål. Du bliver en del af en arbejdsplads, der altid er i udvikling, og som er præget af en professionel og ordentlig tilgang til opgaver, kollegaer og samarbejdspartnere. I en travl hverdag har vi fokus på de gode løsninger, og så har vi det også sjovt sammen.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, en god pensions- og sundhedsordning samt lækker frokostbuffet. Der er rig mulighed for, at du kan lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet ved de mange sociale arrangementer, f.eks. ved de to store årlige firmafester eller ved arrangementerne i de medarbejderdrevne foreninger. Vi sidder i semiåbne, lyse og moderne kontorer på Kalvebod Brygge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokatsekretær og teamleder Anette Myhre på am@kammeradvokaten.dk eller senior HR-konsulent Louise Clarke på locl@kammeradvokaten.dk.

Send din ansøgning allerede i dag
Er stillingen noget for dig, så upload din ansøgning, cv og referencer snarest muligt og senest den 27. november 2022. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger elektronisk. Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os ret til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag. SØG STILLINGEN HER

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om sekretærjobbet hos os i denne artikel: Sekretærjobbet: ansvar, stærkt samarbejde og godt arbejdsmiljø | Læs interviewet her (kammeradvokaten.dk)

Om firmaet

Vi arbejder for et erhvervsliv i udvikling og et samfund i balance ved at udvikle nytænkende, langsigtede og juridisk bæredygtige løsninger.

Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv.

I kraft af vores mangeårige rolle som kammeradvokat er vi statens foretrukne advokat. Det er vi stolte af, og det værner vi om. Som statens advokat bærer vi et stort ansvar på fællesskabets vegne.

Det er væsentligt for os at udvise respekt både over for kunder og kolleger. Hos os er alle lige meget værd i deres bidrag til løsningen af en opgave, og vi samarbejder uformelt på tværs af titler og rang.

Vi tager bæredygtighed alvorligt. Det gør vi ved at bidrage til, at vores kunder kan agere ansvarligt og bæredygtigt i deres valg og langsigtede løsninger. Men også når det gælder firmaets fokus på bæredygtige beslutninger i forhold til den grønne omstilling eller i det menneskelige aspekt, hvor vi har programmer for blandt andet sundhed, diversitet og talentudvikling samt ansvarlig og moderne ledelse.

Det ligger i naturlig forlængelse af vores kerneværdi om altid at udvise ordentlighed i både ord og gerning.

Vi vil være det firma i advokatbranchen, der tilbyder nuværende og kommende medarbejdere de bedste rammer for at udleve deres fulde potentiale. Det gør vi med udgangspunkt i vores kompetenceudviklingsprogram og medarbejderløfte: GROW. GROW bygger på fleksibilitet og individuelt tilpassede rammer og tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders ønsker og ambitioner.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.