Advokatfuldmægtig med fokus på entreprisesret

 

Du kan blive en del af Penta Advokaters specialistteam inden for entrepriseret.


Hvem er du?


Du skal have interesse for entrepriseret samt rets- og voldgiftssager.  Du har særdeles gode juridiske kvalifikationer og trives med ansvarsfuldt arbejde og kontakt udadtil.


Vores klienter kommer i høj grad fra erhvervssektoren, og du bør derfor også have evnen til at håndtere erhvervsklienter. Dette medfører blandt andet, at du skal kunne oversætte de entrepriseretlige spilleregler til direktøren og ejerlederen.


Som person har du gode samarbejdsevner, er dygtig til at kommunikere, og du har for længst indset, at juraen blot er værktøjet, og ikke den selvstændige løsning på dine klienters problemer.


Du tilbydes et skræddersyet og attraktivt karriereforløb, hvor vi gøår meget ud af at understøtte din personlige og faglige udvikling.


Hvem er vi?


Vi har et behageligt og uformelt arbejdsmiljø, og vi ønsker at have det bedst tænkelige arbejdsmiljø.


Vi er omkring 75 medarbejdere, hvoraf 32 er jurister, som alle er ambitiøse, engagerede og brænder for at skabe resultater for klienterne. Alle arbejder i specialiserede teams, fordi vi kun vil tilbyde den bedste og mest kompetente rådgivning.                           


Når man arbejder med entrepriseretten, så samarbejder man helt naturligt med andre teams om klienternes øvrige forhold. Du vil derfor blive involveret i spændende og udfordrende projekter.


Dit primære arbejdssted bliver Kolding, men vi har herudover kontorer i Vejen, Esbjerg, Grindsted, Ribe og Herning.


Kan du se dig selv i ovenstående, og tænker du advokatforretning på samme måde som os, så glæder vi os til at høre fra dig.


Send din ansøgning og dit CV, mrk. ”Advokat til Team Erhverv” til anla@penta.dk. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted. Hvis du har spørgsmål, eller bare vil vide mere om, hvad vi er for nogen, kan du ringe til Christian Parbo på 7610 0088. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Om firmaet

Du kan læse mere om vores arbejdsplads og vores værdier på www.penta.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.