Advokat/advokatfuldmægtig til ”sundhedsområdet”

 

Du kan blive en del af Penta Advokaters specialistteam inden for vores sundhedsområde, hvor vi beskæftiger os med privatpraktiserende sundhedspersoner og deres forretningsforhold (læger, tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer m.fl.). Vi bistår sundhedspersonerne med at købe/sælge praksis, rådgivning om interessentskabsforhold, fortolkning af overenskomster og alle mulige andre forhold.


Vil du derfor gerne nørde et nicheområde i en uformel atmosfære, så send os gerne en ansøgning.


Hvem er du?


Du kan enten være en erfaren advokat, der ved stort set alt om juraen inden for branchen, eller du kan være en jurist med fortid fra Regionerne, brancheforeningerne eller tilsvarende. Du skal vide hvad et ydernummer er, og forstå hvilken betydning ydernumre har for praksis-/klinikdriften. Du bør herudover have erfaring med rådgivning om kontrakter, erhvervsforhold og evnen til at håndtere erhvervsklienter.


Som person har du gode samarbejdsevner, er dygtig til at kommunikere, og du har for længst indset, at juraen blot er værktøjet, og ikke den selvstændige løsning på dine klienters problemer.


Hvem er vi?


Vi synes selv, vi har gode arbejdsforhold i en veldrevet moderne advokatvirksomhed, og vi har en god ”work-life-balance” kultur i en uformel tone med plads til de små kommentarer.


Vi er omkring 75 medarbejdere, hvoraf 32 er jurister, som alle er ambitiøse, engagerede og brænder for at skabe resultater for klienterne. Alle arbejder i specialiserede teams, fordi vi kun vil tilbyde den bedste og mest kompetente rådgivning.                          


Når man arbejder i sundhed, så samarbejder man helt naturligt med de øvrige teams om klienternes øvrige forhold (særeje, lejekontrakt, forældrekøb m.v.), og man kommer vidt rundt i virksomheden.


Dine primære kontorer bliver Vejen og Kolding, men vi har også kontorer i Esbjerg, Grindsted, Ribe og Herning. Herudover har vi gode klienter over hele landet.


Kan du se dig selv i ovenstående, og tænker du advokatforretning på samme måde som os, så glæder vi os til at høre fra dig.


Send din ansøgning og dit CV, mrk. ”Advokat til Team Erhverv” til anla@penta.dk. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted. Hvis du har spørgsmål, eller bare vil vide mere om hvad vi er for nogen, kan du ringe til Helge Busk på 7610 0088. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Om firmaet

Du kan læse mere om vores arbejdsplads og vores værdier på www.penta.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.