ERFAREN BOBEHANDLER

 

August Jørgensen Advokater søger en fuldbefaren dødsbobehandler.


Vi vil gerne finde en kandidat med flere års erfaring med selvstændig dødsbobehandling fra A-Z, herunder erfaring med autoriserede dødsboer, insolvente dødsboer og skattepligtige dødsboer.


Det er en fordel, hvis du også kendskab til fast ejendom, herunder tinglysning, men det er ikke et krav.


Du vil have tæt kontakt til arvinger og de øvrige parter i processen. Opgaverne omfatter deltagelse i bomøder, udarbejdelse af referater herfra, alle slags forekommende ekspeditioner i dødsboer, fra åbningsstatus til selvstændig udarbejdelse af boopgørelser.


Dødsboerne varetages i tæt samarbejde med advokaterne Lotte Borg Jørgensen og John Chr. Langeberg, der begge er autoriserede bobestyrere.


Stillingen er en fuldtidsstilling på vilkår svarende til dine kvalifikationer inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi er lydhøre overfor ønsker om hjemmearbejdsdage, og søger at være så fleksible som muligt i tilrettelæggelsen af dit arbejde.


Vi har allerede tre dygtige bobehandlere i det team, du forventes at indgå i. Vi samarbejder og lægger vægt på vidensdeling og sparring om opgavernes løsninger. Vi prioriterer efteruddannelse og du vil blive tilbudt at deltage i relevante kurser, ligesom vore bobehandlere deltager i relevante netværk.


Vi opfatter os selv som et uhøjtideligt sted med en behagelig og uformel omgangstone.


Vores nuværende kollega fratræder i foråret 2023. Ideelt ønskes tiltrædelse hurtigst muligt med henblik på en optimal introduktion og en omhyggelig overlevering af opgaver.


Send din ansøgning til Kim Larsen på kl@augustj.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat John Chr. Langeberg på 48 24 79 20.


Samtaler afholdes løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Om firmaet

Se mere på vores hjemmeside www.augustj.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.