Advokat/advokatfuldmægtig med fokus på forvaltningsret

 

Du kan blive en del af Penta Advokaters specialistteam inden for forvaltningsret, hvor vi bistår vores klienter inden for den klassiske forvaltningsret.


Hvem er du?


Du kan enten være en erfaren advokat, der har interesse for og erfaring med de klassiske forvaltningsretlige discipliner, eller du kan være en jurist med fortid fra en kommune/region, statslig myndighed mv, hvor du har opnået indgående kendskab og erfaring med området, og du samtidig ønsker at rådgive “den anden side af bordet”.


Vores klienter kommer i høj grad fra erhvervssektoren, og du bør derfor også have evnen til at håndtere erhvervsklienter. Dette medfører blandt andet, at du skal kunne oversætte de forvaltningsretlige spilleregler til en erhvervsdirektør.


Udover forvaltningsretten, forventer vi, at du tillige vil kunne rådgive om andre forhold inden for de områder, hvor Penta Advokater yder rådgivning. Hvilket område afhænger af dine præferencer/interesser og vores behov.


Som person har du gode samarbejdsevner, er dygtig til at kommunikere, og du har for længst indset, at juraen blot er værktøjet, og ikke den selvstændige løsning på dine klienters problemer.


Hvem er vi?


Vi synes selv, vi har gode arbejdsforhold i en veldrevet moderne advokatvirksomhed, og vi har en god “work­ life-balance” kultur i en uformel tone med plads til de små kommentarer.


Vi er omkring 75 medarbejdere, hvoraf 32 er jurister, som alle er ambitiøse, engagerede og brænder for at skabe resultater for klienterne. Alle arbejder i specialiserede teams, fordi vi kun vil tilbyde den bedste og mest kompetente rådgivning.


Når man arbejder med forvaltningsretten, samarbejder man helt naturligt med de øvrige teams om klienternes øvrige forhold, ligesom man skal forvente også at kunne bistå andre sagsområder, f.eks. inden for sundhed, jagt & outdoor, brændstof, landbrug og lignende.


Dine primære kontorer bliver Vejen og Kolding, men vi har herudover kontorer i Esbjerg, Grindsted, Ribe og Herning.


Kan du se dig selv i ovenstående, og tænker du advokatforretning på samme måde som os, så glæder vi os til at høre fra dig.


Send din ansøgning og dit CV, mrk. “Advokat til Team Erhverv” til anla@penta.dk. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted. Hvis du har spørgsmål, eller bare vil vide mere om, hvad vi er for nogen, kan du ringe til Henrik Norup på 7610 0088. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Om firmaet

Vi har drevet advokatvirksomhed under navnet Penta Advokater siden 1. januar 2017. Vores historie kan dog dateres tilbage til 1905.

Vi er omkring 75 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder. Vi har kontorer i Esbjerg, Grindsted, Herning, Kolding, Ribe samt Vejen og vi rådgiver kunder i hele Danmark.

Du kan læse mere om vores arbejdsplads og værdier på www.penta.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.