Forsvarsadvokat søges

 

 


Vi har travlt, og derfor søger Leoni Advokater en advokat til vores strafferetsafdeling.


Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg, Holstebro og Aalborg. Vi beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Viborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk og www.uskyldig.nu.


 


Jobindhold:


Du forudsættes at have særlig interesse og erfaring indenfor strafferet. Forsvarsadvokaten vil indgå i en gruppe på fire personer, der alene beskæftiger sig med strafferet.


 


Om personen vi søger:


Vi søger en advokat med speciale i straffesager, der skal kunne arbejde meget selvstændigt i tæt dialog med yderligere personer i strafferetsafdelingen. Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne, have et højt serviceniveau og ikke mindst et godt humør. Du skal have lyst til at arbejde med netop strafferet og som følge heraf også været indstillet på at møde ofte i retten rundt i Danmark. Det vil være en fordel, hvis du har møderet for landsret, men det er ikke et krav.


 


Din faglige profil:


Du skal have erfaring indenfor strafferet, og du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer og løbende holde dig fuldstændig opdateret på området.


 


Vi tilbyder:


Der tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. Der er en stor frihedsgrad i jobbet til selv at planlægge og tilrettelægge opgaverne, hvilket betyder, at der kan skabes balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv. Løn og ansættelsesvilkår forhandles nærmere efter kvalifikationer og erfaring.


 


Ansøgning:


Forventet tiltrædelse 1. januar 2023 eller deromkring.


Ansøgning, CV og relevante bilag bedes sendt via mail til advokat Ole Thiel på ot@leoniadvokater.dk. Jobsamtaler startes op løbende, som ansøgninger modtages.


Spørgsmål angående stillingen kan rettes til chefen for afdelingen, advokat Lars Thousig, tlf. 20 28 46 62.

Om firmaet

Læs mere om Leoni Advokater på www.leoniadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.