Roesgaard Advokater søger advokat til fast ejendom

 

Vi har mange kunder i ejendomsbranchen og søger en advokat med erfaring inden for området, som kan være med til at udbygge specialet. Du vil få en selvstændig rolle og direkte kundekontakt samtidig med, at du vil indgå i et team med solid erfaring inden for området.


Om dig
Du er advokat med erfaring inden for fast ejendom, herunder:


  • Ejendomstransaktioner
  • Real estate M&A
  • Entrepriseret
  • Erhvervslejeret
  • Projektudvikling

Det er vigtigt for os, at du har begge ben på jorden og forstår at sætte dig ind i kundens virksomhed og situation og kan løse opgaver i dén virkelighed. Løsningen skal passe til kunden og ikke omvendt. Du skal turde tænke to skridt længere frem, end hvad kunderne forventer.


Du er kvalitetsbevidst med blik for detaljen og har en ansvarlig og målrettet tilgang til dine opgaver. 

Om firmaet

Vil du være en del af et advokatfirma med store ambitioner for fremtiden, en flad organisationsstruktur og gode karrieremuligheder? 

Om os

Vi er et advokatkontor i centrum af Horsens, med fokus på erhvervsretlige forhold, som er etableret ved sammenlægning af Agentoft Advokater og det juridiske team fra revisions- og rådgivningshuset Roesgaard.

 

Vores team tæller 16 dedikerede medarbejdere, heraf tre partnere, og vi har en ambition om at blive flere. I vores arbejde har vi ikke alene fokus på den rigtige juridiske løsning, men også på den rigtige løsning fra et forretningsmæssigt perspektiv. Tilgængelighed, pligtopfyldelse og kvalitet er tre hjørnesten i vores måde at rådgive på. Vi vægter langvarige og tætte relationer til vores kunder højt og sætter en ære i at være mere end en klassisk advokatforretning. Vores omgangstone er uformel, vi tilbyder kantineordning og afholder jævnligt forskellige sociale arrangementer. 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.