Brunse Mæhlisen Advokatfirma søger advokatsekretær og/eller bogholder

 

Har du mod på at blive en del af et veletableret advokatkontor, der vækster? Vi har udvidet med to nye advokater i 2022, hvorfor vi snarest muligt søger en til to ny kollegaer. Vi er i dag fire advokater og fire sekretærer (hvoraf en sidder med bogholderiet) samt en studerende på ad hoc basis.


En uddannet advokatsekretær og/eller bogholder


Vi søger både en erfaren advokatsekretær og en person, der kan og vil sidde med vort daglige bogholderi. For begge stillinger gælder, at du har et ønske om at arbejde selvstændigt men i tæt sparring med kollegaer.


Arbejdsopgaverne vil være alsidige og kan evt. omfatte dødsbobehandling, fast ejendom, retssager eller insolvens. Har du erfaring med selvstændig dødsbo- eller konkursbehandling, så er det en fordel, men absolut ikke et krav. Stillingsindhold tilpasses dine ønsker.


Er du erfaren indenfor bogholderi (evt. med advokatbogholderi), kan vi tilbyde en stilling med blandet bogholderi og administrative opgaver, da vi står overfor, at vores bogholder snarligt går på pension, når den rette afløser er fundet.


Vores forventninger


Du må meget gerne have erfaring med direkte kontakt til kunder og samarbejdspartnere, da vi prioriterer direkte og tydelig kontakt.


Du vil indgå i det daglige samarbejde med kontorets sekretærer og advokater, og vi forventer, at du ligesom os kan identificere dig med følgende: Gode faglige og sproglige egenskaber, interesse for kontorets mange lokale kunder, serviceminded, smilende og positiv af sind og forståelse for detaljen.


Hvad tilbyder vi


Vi tilbyder en god arbejdsplads med et dynamisk miljø, gode kollegaer og mulighed for stor selvstændighed i arbejdet. Løn og arbejdstid (deltid kan være en mulighed) efter kvalifikationer og nærmere aftale. Vi har firmapensionsordning m.m. og tilbyder konkurrencedygtige vilkår.


Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte advokat Jakob Brunse Mæhlisen på telefon 2279 6015.


Ansøgning bedes snarest muligt fremsendt på e-mail til jb@maehlisen.dk, da samtaler holdes løbende.

Om firmaet

Advokatfirmaet har mere end 35 års erfaring og arbejder særligt inden for erhvervslivets forhold, ejendomshandler, bobehandling (insolvens- og dødsboer), retssager og familieret. Som autoriseret bobestyrer ved Retten i Horsens og med lokal forankring i Hørning yder vi en personlig og dedikeret service til vores kunder.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.