ADVOKAT TIL FAST EJENDOM hos JORDAN Advokatpartnerselskabet

 

Brænder du for at arbejde med fast ejendom?


Vi søger en advokat, som har fast ejendom som sit speciale.


Vi har mange spændende sager og masser at lave. Vi har brug for endnu en ildsjæl til at løfte de sjove og udfordrende sager, som vi har for vores ejendomsejere. Det spænder fra køb og salg af større ejendomme, udvikling af ejendomme, juridiske opgaver på tværs af vores ejendomsadministration, forhandling af kontrakter, entreprisesager og meget mere.


Vi er et ambitiøst og mindre advokatkontor på Vesterbro i København med 20 dygtige kollegaer, som omfatter jurister og administrative medarbejdere. Vi leverer et fuldt servicekoncept indenfor drift, administration og udvikling af fast ejendom, og du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som alle brænder for at gøre en forskel.


Du vil blive tilknyttet fast ejendom og generel erhvervsret, hvor du bl.a. vil arbejde med lejeret, entrepriseret, ejendomstransaktioner, men du vil også opleve at skulle løse andre problemstillinger, som er naturligt forekommende for vores kontor.


Du får en central rolle i den daglige sagsbehandling og skal kunne være både pragmatisk og løsningsorienteret i håndtering af de juridiske sager. Vi sætter pris på en uformel omgangstone i hverdagen, og vi lægger vægt på både faglig og personlige kompetencer, ligesom at vi prioriterer en god balance mellem privatliv og arbejdsliv.


Du er imødekommende, afbalanceret med et højt “drive” og faglig stolthed. Du er god til at kommunikere. Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.


Stillingen tiltrædes snarest muligt efter aftale. Ansøgningen sendes sammen med C.V. mv. til job@stenohus.dk. Der afholdes samtaler løbende. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henriette Jordan på tlf. 3325 5400

Om firmaet

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.stenohus.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.