Sagsbehandler til Insolvens

 

Vil du være en del af et moderne advokatfirma, hvor arbejdsformen er præget af samarbejde, hjælpsomhed og bidragskultur? Så har vi jobbet til dig.


Hos DAHL søger vi en sagsbehandler med erfaring inden for det insolvensretlige område med base på vores kontor i København.


Som en del af teamet i vores insolvensafdeling, vil du sammen med dine kolleger på tværs af lokationerne skulle varetage sagsbehandlingen af konkursboer og rekonstruktioner.


Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i administration og sagsbehandling af konkursboer, rekonstruktioner og andre insolvenssager – f.eks.:


 • Opstart af nye sager med henvendelse til kreditorer og leverandører
 • Udarbejdelse af redegørelser, panthaverregnskaber, driftsregnskaber, konkursregnskaber, fakturering, bogføring og momsopgørelser
 • Likviditetsstyring
 • Håndtering af opgaver inden for debitorstyring
 • Administration af ejendomme
 • Løbende kontakt og korrespondance med vores kunder, kreditorer, samarbejdspartnere m.fl.

I DAHL sætter vi en ære i at levere høj kvalitet, service og løsninger, der gør en forskel. Det gælder både til vores klienter og til hinanden. Vi bidrager alle til at skabe et stærkt fællesskab, hvor vi sammen får skabt en særlig følelse af at høre til, og ikke mindst en kultur, hvor vi hele tiden spiller hinanden stærke.


Hvem er du?
Vi ser gerne, at du har:


 • Erfaring med selvstændig sagsbehandling indenfor konkurs og insolvensområdet i øvrigt
 • Gode regnskabsmæssige kompetencer
 • Gode IT-kundskaber
 • En positiv tilgang, gode samarbejdsevner, fleksibilitet og ikke mindst godt humør
 • Evnen til at skabe og bevare overblikket
 • Trives i en travl hverdag og har lyst til at lære nyt
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra advokatbranchen

Hvad kan vi tilbyde dig?
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed med korte kommandoveje, hvor du vil blive udfordret og få stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver. Som arbejdsplads har vi et mål om at skabe et inspirerende og uformelt miljø, hvor du er inkluderet i en hverdag med gode og positive kolleger.


Vi tilbyder gode rammer, hvor du kan udvikle dig og være med til at opfylde vores målsætning om at være et af landets førende advokatkontorer. Det inkluderer naturligvis fleksibilitet i arbejdstiden og anvendelse af nyeste teknologi.


DAHL er topledelsens advokater
Vi rådgiver erhvervslivet og offentlige myndigheder om juridiske og forretningsmæssigt strategiske problemstillinger. Vi opererer i hele Danmark på tværs af vores syv juridiske afdelinger. Vi har kontor i København, Aarhus, Viborg, Herning og Esbjerg, tæller +200 medarbejdere og har de senere år drevet en markant vækststrategi, som vi ønsker at fortsætte. Vi elsker god humor, og vi øver os hele tiden i at blive gode til at fejre succeserne – og så elsker vi et brag af en fest. Derfor prioriterer vi firmadage, firmature, afdelings- og kontorarrangementer. Alt dette bidrager til en indre sammenhængskraft, som går på tværs af afdelinger, kontorer og teams.


Skal du være en del af holdet?
Send os din motiverede ansøgning og CV via vores digitale rekrutteringsportal på vores hjemmeside senest den 12. oktober 2022 og gerne hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger til dette stillingsopslag løbende.


Hvis du vil vide mere om os eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner og Afdelingsleder, Birgitte Jørgensen på tlf. 88 91 94 45 eller HR-chef, Manuela Munkholm på tlf. 29 13 35 68


Læs mere om en karriere hos DAHL på www.dahllaw.dk/karriere

Om firmaet

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer og et af Danmarks ældste med tråde tilbage til 1852. Vores historie og vores stærke firmakultur og DAHL-ånden, binder os sammen.

I dag er DAHL et moderne advokat- og rådgivningsfirma i konstant udvikling. DAHL er kendetegnet ved altid at levere sublim, kompromisløs og handlingsorienteret juridisk rådgivning. Fra kontorer i en række af landets kraftcentre rådgiver vores mere end 200 medarbejdere – heraf flere end 100 jurister – ambitiøse klienter i hele landet og på tværs af grænser. Vi leverer den viden, problemløsning og sparring, som det danske erhvervsliv, den offentlige sektor og internationale virksomheder har brug for – til hver en tid. Og som klient hos DAHL mærker man, at vi er de bedste i branchen til at samarbejde – på tværs af geografiske, faglige og forretningsmæssige skel.

Læs mere på www.dahllaw.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.