Ret&Råd Fyn, Odense, søger nyere uddannet advokat eller erfaren advokatfuldmægtig.

 

Ret&Råd Fyn Advokater søger til vores afdeling i hjertet af Odense en nyere uddannet advokat eller erfaren advokatfuldmægtig, der har forretningsmæssig forståelse og interesse for forretningsudvikling og eksekvering.


Du har interesse indenfor erhvervsret og med særlig fokus på


  • Kontrakt- og aftaleret.
  • Retssager.
  • Fast ejendom.

Din profil
Vi søger en profil, hvor du enten er erfaren advokatfuldmægtig (2. eller 3. års fuldmægtig), nyere uddannet advokat, eller du kommer fra en stilling som virksomhedsjurist, med daglige opgaver indenfor de nævnte kompetenceområder.


Vi lægger vægt på, at du


  • kan arbejde selvstændigt,
  • interesserer dig for den forretningsmæssige del af en advokatvirksomhed,
  • er grundig og
  • har de grundlæggende faglige kompetencer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder ansættelse i et uformelt fleksibelt arbejdsmiljø, hvor individet sættes i fokus, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling af lige netop dine kompetencer.


Du vil kunne spare og uddannes af erfarne og specialiserede advokater der sikrer, at du bliver klædt på til en lang og spændende karriere i advokatbranchen.


Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og nærmere aftale.


Ret&Råd Fyn A/S
Ret&Råd Fyn A/S tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af retsområder, såvel erhvervsretligt som privatretligt.


Hovedkontoret i Odense består af vores erfarne og specialiserede erhvervsretsadvokater, der yder specialiseret rådgivning inden for alle dele af erhvervslivets forhold og vores dedikerede privatretsadvokater som rådgiver indenfor alle private forhold.


Tiltrædelse
Snarest mulig efter nærmere aftale med kandidaten. Samtaler afholdes løbende, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kollega er fundet.


Reference, ansøgning og CV
Ansøgning og CV samt relevante bilag fremsendes til hb@ret-raad.dk


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henrik Benjaminsen på tlf. 63125154. Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed.

Om firmaet

Ret&Råd Fyn A/S tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af retsområder, såvel erhvervsretligt som privatretligt.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.