Skau Reipurth søger stud.jur.’er/stipendiater til vores afdeling for Entrepriseret

 

 


Vi søger stud.jur.’er/stipendiater med tiltrædelse snarest muligt.


Hos Skau Reipurth lægger vi stor vægt på fagligheden, og vi har et ønske om at være med til at gøre vores studerende til de allerbedste fuldmægtigkandidater. Vi fokuserer meget på at sætte tid af til oplæring og udvikling af vores medarbejdere, og vi anser sparring som en essentiel del af hverdagen på et advokatkontor. Vores studerende er en vigtig del af vores teams, og med vores åben-dør-politik og uformelle omgangstone er det altid muligt at få feedback og/eller sparre med husets øvrige jurister.


Kompleksitet, fleksibilitet og selvstændige opgaver


Stillingen er et uddannelsesforløb, således at du vil blive udfordret på din juridiske forståelse for entrepriseretten, ligesom sværhedsgraden på opgaverne øges over tid. Vi ønsker, at du som student tilegner dig løbende egenskaber og viden, der leder til fuldmægtigarbejde. Vi tildeler dig derfor også gerne ansvar og selvstændigt arbejde. Som stud.jur./stipendiat kommer du til at prøve kræfter med opgaver som:


  • selvstændig sagsbehandling af juridiske opgaver
  • udarbejdelse af udkast til processkrifter
  • udarbejdelse af notater
  • juridisk litteratursøgning
  • inkasso-sagsbehandling
  • udarbejdelse af nyhedsbreve
  • diverse ad hoc-opgaver

Din profil


Du studerer jura på slutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse. Du er ambitiøs, initiativrig og har en naturlig interesse for entrepriseret og de øvrige formueretlige fag på studiet. Herudover er du imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.


Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at samarbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe løsninger for vores klienter.


Det vi tilbyder


Vi tilbyder en 15 timers arbejdsuge, og vi koordinerer i fællesskab dine arbejdstider, således at de passer med studiet. På denne måde er det også muligt at yde en ekstra indsats, hvis behovet opstår. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder, da din uddannelse er det vigtigste af alt.


Du bliver en fast del af et af vores to entrepriseretsteams, hvor fagligheden er i højsædet, men hvor der også er plads til at have det sjovt. Vi er 28 personer i afdelingen, der består af to teams med ledelse af partner Jeppe Reipurth / partner Christian B. Prophet-Rannow og partner Peter Dianati / partner Vivi Klink-Larsen. Herudover består afdelingen af en række engagerede advokater, advokatfuldmægtige og advokatsekretærer.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Laura Hyang Kroer Madsen, lkm@skaureipurth.com / telefon 22 67 94 11 eller senioradvokat Kasper Bjørnstrup Andersen kba@skaureipurth.com / telefon 30 73 14 51). Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Samtaler forventes gennemført løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Om firmaet

Skau Reipurth råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.