Advokat eller advokatfuldmægtig med erfaring inden for ansættelsesret og compliance til international advokatvirksomhed i København

 

Advokatpartnerselskabet LEAD Rödl & Partner søger en advokat eller en advokatfuldmægtig med interesse for og erfaring inden for ansættelsesret og compliance.


Som advokat/advokatfuldmægtig hos os bliver du en del af en international virksomhed i vækst, der bistår danske og internationale klienter med en bred vifte af erhvervsretlige opgaver, ofte i tæt samarbejde med vores Rödl-kolleger i resten af verden.


Vi forestiller os en person med en kommerciel profil og gode akkvisitive evner, der har lyst til at være en del af LEAD Rödl & Partners vækstrejse.


Om dig


  • Du er advokat eller advokatfuldmægtig med relevant erfaring
  • Du trives i et internationalt miljø og kan kommunikere på tværs af landegrænser på engelsk, tysk og/eller andre sprog
  • Du er samarbejdsorienteret, men arbejder selvstændigt med egne sager
  • Du trives i en ambitiøs virksomhed og motiveres af nye udfordringer
  • Du har interesse for forretningsudvikling og er god til at opbygge relationer.

LEAD Rödl & Partner som arbejdsplads


Hos LEAD Rödl & Partner bliver du en del af et engageret og energisk team, hvor faglighed og toppræstationer går hånd i hånd med sparring og dialog. Vi har en uformel omgangstone, en god team-ånd, og vi lægger vægt på, at der er et godt socialt sammenhold og en god samarbejdskultur på kontoret.


Vi er en del af en stor global advokatvirksomhed og rådgiver klienter på tværs af landegrænser. Vi indgår i internationale og tværfaglige projekter og netværk med vores kollegaer fra hele verden – sådan udbygger vi vores ekspertise og understøtter vores position på det multinationale marked.


Vi er ambitiøse på vores klienters vegne og giver os tid til at forstå den enkelte kundes forretning og organisation. Vi er drevet af et ægte engagement for opgaven og ønsket om at skabe de bedste løsninger i et tæt samarbejde med kunden. Vi er proaktive, synlige og tager ansvar. 

Om firmaet

LEAD I Rödl & Partner blev grundlagt i 2011, og i 2017 blev vi en del af det tyske firma Rödl & Partner, der har kontorer i 50 lande, fordelt på 107 lokationer.

Vi har et højt specialiseret team af advokater med international baggrund og erfaring. Vi er markedsorienterede og rådgiver om alle selskabs- og erhvervsretlige forhold, fx større transaktioner, fusioner og omstruktureringer, udbud og entreprise, aftale- og kontraktretlige forhold samt ansættelsesret.

Inden for ansættelsesretten rådgiver vi både etablerede virksomheder og udenlandske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Danmark samt rådgiver virksomheder i forbindelse med udførelse af f.eks. bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Der er tale om en 360⁰ rådgivning inden for alle aspekter af ansættelsesret, social sikring og compliance.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.