BuusMark Advokatfirma I/S søger en erfaren og engageret advokatsekretær med erfaring indenfor tvangsauktioner, proces og selskabsstiftelse.

 

Stillingen:


Du bliver tilknyttet Buusmark Advokatfirmas afdeling omkring tvangsauktioner. Du vil forestå selvstændig  sagsbehandling fra A-Z i tvangsauktioner på vegne af banker, kreditforening og pantebrevsfirmaer.


Du skal have viden og erfaring indenfor tvangsauktioner. Hvis du ligeledes har erfaring indenfor inkasso, så vil det være en fordel, men det er ikke er krav. Det vil ligeledes være en  fordel, såfremt du har kendskab til retssager, herunder minretsssag.dk samt stiftelse af selskaber.


BuusMark Advokatfirma I/S er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver en lang række virksomheder samt offentlige myndigheder.


Du kan læse mere om BuusMark Advokatfirma I/S på vores website www.Buusmark.dk.


Din profil:


Du er advokatsekretær med erfaring fra advokatkontor, har flair for it, er rutineret bruger af Office-pakken og du må meget gerne have kendskab til systemerne Microsoft Navision el. lign.


Du har igennem din karriere arbejdet selvstændigt med behandling af tvangsauktioner, og vil indgå i vores team indenfor dette retsområde.


Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, du har et godt humør og er serviceminded, selvom der til tider kan være travlt. Vi forventer, at du vil bidrage til fællesskabet både fagligt og socialt.


Dit arbejde vil være selvstændigt, og du vil løbende have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du kan være med til at styrke og bibeholde de personlige relationer til vores klienter, som vi mener, er af afgørende betydning, når vi i rådgivningen for disse skal bygge bro mellem jura og forretning.


Vi tilbyder:En spændende og selvstændig stilling i en virksomhed med en uformel omgangstone og gode kolleger i et velfungerende team.


Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer og kan tilbyde gode vilkår i øvrigt. Vi har til huse i centrum af Roskilde i fredet ejendom med tilhørende parkering.


Der er tale om en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat kan en deltidsstilling også være en mulighed.


Ansøgningsfrist og tiltrædelse:


Ansøgning med C.V. bedes fremsendt til advokat Thomas Buus Pedersen på tbp@buusmark.dk eller advokat Morten Mark Østergaard på mmo@buusmark,dk. Du er velkommen til at kontakte Thomas telefon 46 30 20 33, hvis du ønsker mere information om stillingen eller har spørgsmål til ovenstående.


Tiltrædelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat.


 

Om firmaet

BuusMark Advokatfirma I/S er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver en lang række virksomheder samt offentlige myndigheder.

Du kan læse mere om BuusMark Advokatfirma I/S på vores website www.BuusMark.dk  

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.