PA/advokatsekretær til bestyrelsesformand hos Mazanti-Andersen

 

Er du kendetegnet ved din grundighed og din evne til at skabe struktur? Vi søger en proaktiv og erfaren PA/advokatsekretær med blik for detaljen, som skal sikre, at arbejdsdagen fungerer optimalt for vores bestyrelsesformand.


Om jobbetI stillingen som PA/advokatsekretær vil du have ansvaret for at bestyrelsesformandens arbejdsdag løber af stablen på en effektiv og organiseret måde. Det indbefatter, at du varetager klassiske sekretæropgaver samt en række alsidige service- og supportopgaver.


Dine primære opgaver omfatter:


  • Daglig sagsgennemgang og -koordinering
  • Selvstændig forberedelse af sager og løbende opfølgning, herunder klientkontakt
  • Udarbejdelse af udkast til dokumenter, referater mv.
  • Korrekturlæsning samt oversættelse til/fra dansk og engelsk
  • Skrivning efter diktat
  • Møde- og rejsebooking
  • Kalenderstyring og tidsregistrering
  • Generel support og ad hoc-opgaver

I rollen som PA/advokatsekretær får du et unikt indblik i, hvordan dagligdagen udspiller sig for bestyrelsesformanden i en større organisation i vækst.


Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning, forskellige sociale aktiviteter og arrangementer mm.


Om digVi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling som advokatsekretær eller som PA i en større organisation. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale – og behersker du tysk, er det en fordel, men ikke et krav. Du er fortrolig med at sætte dig ind i nye IT-systemer og har et indgående kendskab til Office-pakken.


Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i at yde en høj service i dagligdagen. Du motiveres af at arbejde målrettet i krydsfeltet mellem selvstændige og administrative opgaver, og samtidig er du god til at bevare overblikket og holde fokus i travle perioder.


Vi tilbyderDu vil opleve at tillid, dedikation og gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab på tværs af hele organisationen – det kalder vi Mazanti-ånden.


Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i et inspirerende, uformelt og godt kollegialt miljø præget af høj faglighed, en kommerciel tilgang, og hvor vi samtidig prioriterer social samhørighed. Blandt andet ved, at vi samles om sociale aktiviteter som fester, sport- og kulturarrangementer, firmature og meget mere.


AnsøgEr jobbet noget for dig, så ansøg ved at følge linket her. Vi indkalder løbende til samtaler i august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Maia Amdi Voigt på mav@mazanti.dk. Tiltrædelse: snarest muligt.

Om firmaet

Mazanti-Andersen er en skarpt specialiseret og kommercielt orienteret advokatvirksomhed. Vi er betroede rådgivere for dansk og internationalt erhvervsliv og er drevet ud fra en fælles ambition om at spille en instrumentel rolle i vores klienters succes. Vi er godt 125 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Odense og er organiseret i fem strategiske faggrupper: Transaktioner, Fast Ejendom, Proces, Insolvens og Corporate & Commercial.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.