Skau Reipurth søger 3. års-advokatfuldmægtig eller 1. / 2. års-advokat

 

 


Trives du i et fagligt højt miljø, hvor du bliver udfordret? Og vil du være med, når et af Danmarks skarpeste advokathuse bistår med rådgivning om persondata, IT og rettigheder? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling for IP, IT og Tech i Amaliegade/indre København. Vi er ca. 72 engagerede kolleger, der, ligesom du, brænder for at gøre en forskel.


Vores afdeling for IP, IT og Tech er placeret i afdelingen Corporate Commercial, der beskæftiger sig med kommercielle kontrakter, GDPR, immaterialret, selskabsret, M&A, generel erhvervsret og tvister.


Du vil blive udfordret på din juridiske forståelse inden for persondataret, og du må gerne have stærke faglige og sproglige kvalifikationer, både på engelsk og dansk. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, og at du med høj faglighed kan håndtere vores klienters juridiske udfordringer. Qua retsområdet har du interesse og flair for IT.


Vi investerer i dig


Vores arbejdsform er teambaseret, men med høj grad af selvstændighed, og du vil derfor både blive involveret i større projekter og opgaver, som du skal løse i tæt samarbejde med dine kolleger fra teamet og med kolleger med andre specialer. Du får samtidig tildelt opgaver, hvor du selv varetager den direkte klientkontakt. Vi investerer meget i dig og har derfor også en forventning om, at du er ansvarlig og trives med en stigende kompleksitet i løsningen af opgaverne. Du kommer blandt andet til at arbejde med følgende:


  • Ansvar for GDPR-complianceprojekter
  • Rådgivning om databehandlerrelationer og -aftaler
  • Håndtering af databrudssager, indsigtsanmodninger og sletteanmodninger
  • Rådgivning om komplekse persondataforhold, herunder med særligt fokus på foreninger og fonde
  • En fast ugentlig rådgivningsdag hos en klient
  • Persondata og IT i transaktioner
  • IT-kontrakter

Din profil


Om du er 3. års-advokatfuldmægtig eller 1. / 2. års-advokat er underordnet. Vigtigst er din indstilling til at bidrage. Du er ambitiøs, initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet. Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at samarbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe løsninger for vores klienter.


Det vi tilbyder


Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores unikke hus, hvor vi værdsætter kombinationen af et højt fagligt niveau og en stærk samarbejdskultur. Vi understøtter og bidrager til din faglige og karrieremæssige udvikling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn- og vilkårspakke.


Vi er 10 personer i afdelingen. Afdelingen for IP, IT og Tech ledes af partner advokat Mette Vestergaard Huss.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com.


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Vestergaard Huss (mvh@skaureipurth.com). Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Ansøgningsfristen er den 22. juli 2022.


Samtaler forventes gennemført løbende.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Om firmaet

Skau Reipurth råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.