Juridisk konsulent til Danske Advokater

 

Vi styrker vores juridiske team og søger en faglig stærk juridisk konsulent, der har styr på kernejuraen og den juridisk metode. 


Om stillingen
I Danske Advokater har vi en række fagudvalg indenfor de faglige områder, som er strategisk vigtige for os. Fagudvalgene består af advokater, der har speciale indenfor de pågældende faglige områder. Alle fagudvalg har en juridisk konsulent tilknyttet, som varetager den daglige kontakt til fagudvalget og i øvrigt varetager opgaver, der falder indenfor området. Herudover administrerer vi også en række specialforeninger.  


Du vil blive en vigtig juridisk medspiller i vores konsulentgruppe. Et udpluk af dine opgaver vil være:


  • du skal betjene vores fagudvalg for Skatteret og foreningen Danmarks Skatteadvokater
  • du skal udarbejde høringssvar i samarbejde med vores fagudvalg
  • du bliver inddraget i mere tværgående juridiske opgaver (fx gennemgang af kontrakter og udarbejdelse af notater indenfor forskellige juridiske områder).
  • du bliver sparringspart til direktionen, til vores medlemsvirksomheder og til dine kollegaer internt i organisationen.

De konkrete juridiske områder – udover det skatteretlige – fastlægger vi sammen med dig, og de vil afhænge af dine ønsker og kvalifikationer.


Om dig
Som erfaren og faglig stærk jurist kan du lide at arbejde med juridiske kerneområder. I bagagen har du indsigt i og god erfaring med lovgivningsprocesser og andre politiske beslutningsprocesser. Du kan lide at arbejde løsningsorienteret og med høj kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Du har formentlig en baggrund i et departement, en styrelse eller i en anden politisk styret organisation. Det er ikke en forudsætning, at du allerede har erfaring med skatteretten, men for at trives i stillingen, skal du have interessen for at tilegne dig den viden.


Du vil passe godt ind i teamet, hvis du som person er glad, åben, og motiveres af at skabe resultater i fællesskab med andre. Du skal kunne evne balancen mellem at være en holdspiller, der indgår konstruktivt i et samarbejde og samtidig have modet og fagligheden til at gå foran i de juridiske vurderinger.


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Benedikte Havskov Hansen  på telefon 3343 7012.


SØG JOBBET HER

Om firmaet

Danske Advokater er brancheorganisation for advokatvirksomhederne i Danmark. Vi er 35 medarbejdere på vores arbejdsplads, som ligger på Vesterbro i København. Opgaverne spænder bredt, og vi er drevet af at give vores medlemmer den bedste service. Vi er en arbejdsplads med højt humør, hvor tillid spiller en vigtig rolle, og hvor det er vigtigt, at vi alle bidrager til at levere høj kvalitet og faglig indsigt. Vi vægter teamsamarbejde højt og arbejder målrettet med at spille hinanden gode. Det betyder også, at vi har blik for dig og din udvikling.

Læs mere på www.danskeadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.