Advokatfirmaet Svendsen søger stud.jur. til arbejde med insolvens- og erhvervsret

 

Vi søger 1-2 stud.jur. med tiltrædelse snarest muligt. 


Stillingen er som udgangspunkt et vikariat for vores stud.jur., som skal på udlandsophold fra 01.08.2022 til 31.12.2022, men såfremt vikariatet forløber tilfredsstillende for begge parter vil der være mulighed for fastansættelse. 


Du skal arbejde på vores kontor i Ringsted, sammen med advokat Morten J. K. Groot og advokat Brian Hebel Andersen. 


Som stud.jur. vil du bl.a. prøve kræfter med: 


  • Selvstændig sagsbehandling af juridiske opgaver 
  • Udarbejdelse af udkast til processkrifter 
  • Juridisk litteratur- og praksissøgning 
  • Udarbejdelse af notater 
  • Inkasso, herunder selvstændige forhandlinger med debitorer 

Hos Advokatfirmaet Svendsen er fagligheden i fokus. Der vil derfor blive sat tid af til oplæring og ud-vikling af dig. Du vil have mulighed for sparring med vores advokater, andre stud.jur. og sekretærer, således du er klædt på til at løse de opgaver, som du stilles i forbindelse med arbejdet. 


Vi tilbyder en ugentlig arbejdsdag på 8 timer, med mulighed for yderligere arbejdsdage efter behov. I forbindelse med overtagelse af stillingen der dog forventes flere arbejdsdage om ugen. Der udvises fleksibilitet i forbindelse med dine eksaminsperioder – til gengæld forventer vi, at du også udviser fleksibilitet i hverdagen.


Lønnen er i øvre kvartil.


Vi søger: 


Du studerer jura på afslutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse. 


Du har en interesse for insolvens- og erhvervsret og de øvrige formueretlige fag på studiet. Det er en fordel, hvis du har haft fag som involverer selskabs- og/eller insolvensretten. 


Derudover er du serviceminded, fleksibel ift. arbejdstider, fagligt velfunderet og positivt indstillet på nye udfordringer og opgaver. 


Ansøgning og kontakt: 


Ansøgning med vedlagt CV og andre relevante dokumenter, sendes til advokat Morten J. K. Groot på mg@advokatfirmaet-svendsen.dk 


Har du evt. spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Morten J. K. Groot på ovenstående e-mail eller på 57 61 31 32. 


Om firmaet: 


Advokatfirmaet Svendsen er et professionelt og moderne advokatkontor, der har kontorer i Ringsted og Haslev. 


Vi beskæftiger 13 advokatsekretærer, 2 stud.jur. og 6 advokater. 


Omgangstonen er uformel, vi hjælper hinanden og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med sociale ar-rangementer. Samtidigt er fagligheden og den bedst mulige løsning for klienten i højsædet. 

Om firmaet

Advokatfirmaet Svendsen har kontorer i Haslev og Ringsted.

Vi består af en blanding af advokatsekretærer, administratorer og advokater som råder over stærke kompetencer inden for rådgivning til erhvervskunder, private klienter samt offentlige og private institutioner.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.