Advokatfirmaet Tine Munch og Nina Pagh / Ejendomsadministrationen Andelsbo søger advokatsekretær/selvstændig sagsbehandler

 

Med tiltrædelse snarest, søger vi en frisk og erfaren heltids advokatsekretær.


Vi tilbyder ansættelse i et hyggeligt kontor, hvor vi understøtter hinanden og hvor vi alle bidrager til at yde den bedste service og høje faglighed overfor vores kunder.


Arbejdsopgaver:
Arbejdet er alsidigt, blandt andet med berigtigelse af ejendomshandler, brevskrivning, herunder efter diktafon, retssager (minretssag.dk), evt. straffesager og ikke mindst selvstændig sagsbehandling i forhold til vore foreninger, herunder bestyrelser og beboere. Du vil arbejde tæt sammen med husets fire jurister, kontorets anden sekretær og øvrige sagsbehandlere. På sigt vil eventuelt også lettere advokatbogholderi komme på tale.


Vi ser gerne at du:


  • har kendskab til tinglysning
  • har kendskab til minretssag.dk
  • har flair for IT - vi anvender Advosys, Unik Bolig 4, Probo, Word, Excel samt Outlook (kendskab til disse vil være en fordel)
  • trives med frister og koordinering
  • kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst

Løn aftales efter kvalifikationer.  I lønpakken indgår sundhedsordning.


Kontakt:
Vil du høre mere om stillingen så kontakt Tine Munch – 3816 1125.


Send venligst ansøgning samt CV til Tine Munch på e-mail: tm@andelsbo-adm.dk
Vi afholder samtaler løbende.


Du kan se mere om vores firma på www.andelsbo-adm.dk

Om firmaet

Advokatfirmaet Tine Munch og Nina Pagh/Ejendomsadministrationen Andelsbo har siden 1963 administreret andelsboligforeninger og vi er desuden et advokatkontor hvor vi varetager rådgivning og retssager for eksterne klienter og for de foreninger, vi har i administration. Kontoret er beliggende på Frederiksberg og består af 21 medarbejdere.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.