Har du let til smil og har styr på IT?

 

- Danske Advokater søger 2 nye piccoloer/piccoliner


Danske Advokater er brancheorganisation for de danske advokatvirksomheder, og vi ligger centralt på Vesterbro. Vi afholder mange kurser og har mange besøgende. Det er vigtigt for os, at vores gæster og kursister føler sig velkomne i vores kursuscenter Valencia. Vi søger dig, der brænder for at hjælpe andre og som er naturligt smilende, kan lide at tage ansvar og er udadvendt. Vores nuværende piccoliner, som har været hos os i et år, fortæller, at: ”Vi følte os helt fra starten som en værdsat og vigtig del af teamet. Her er rigtig godt at være”.


Om dig
Du er formentlig lige ved at være færdig med gymnasiet og forventer at afholde et sabbatår – eller er midt mellem to sabbatår. Måske har du været på højskole, har arbejdet eller været i udlandet og har lært at klare mange forskellige situationer.


I perioder har vi rigtig travlt, så det er vigtigt, at du trives med en varieret dagligdag, hvor du selvstændigt tager initiativ og ikke er bange for at tage fat. Det vil være en fordel, at du har flair for it og er teknisk anlagt, da der skal sættes udstyr op til webinarer og videomøder.


Dine primære opgaver vil være at:


  • Klargøre kursuslokaler, herunder opsætning af borde og stole, opdækning og AV-udstyr.
  • Modtage vores gæster og være til rådighed over for dem og vores undervisere, når der er behov.
  • Passe receptionen og besvare telefoner og mails.
  • Hjælpe dine kollegaer med diverse ad hoc-opgaver, herunder behandling af kursustilmeldinger og at gå med post og pakker.
  • Sørge for at kaffestationerne altid er fyldt op og er pæne og rene.

Der vil også være brug for, at du:


  • Afrydder lokaler i frokosten og mellem kurser.
  • Bestiller sodavand og kontorartikler.
  • Udfører lettere administrative opgaver.
  • Går til hånde i vores kantine i travle perioder.

Arbejdstid og løn: Arbejdstiden ligger sædvanligvis mellem kl. 8.30-16.00 og forventes at være 37 timer om ugen fordelt over hverdagene. Enkelte weekend- eller aftenvagter kan forekomme. Timelønnen forhandles til samtalen.


Lyder det som noget for dig at være piccolo/piccoline? ANSØG HER


Ansøgningsfristen er den 21. juni, men send din ansøgning allerede i dag, da de behandles løbende.  Tiltrædelse 15. august eller hurtigst muligt derefter. Er der noget ved jobbet, du vil spørge ind til, kan du kontakte receptionen, tlf. 33 43 70 00.

Om firmaet

Danske Advokater er en brancheforening, der samler og repræsenterer uafhængige advokatvirksomheder. Vi ønsker med høj faglighed og troværdighed at sikre en sund og moderne advokatbranche, der styrker retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Du kan læse mere om foreningen på www.danskeadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.