Advokatsekretær med erfaring inden for insolvens

 

Vores insolvensafdeling søger dig, der motiveres af højt til loftet, gode kollegaer og stærk faglighed – og som samtidig har erfaring med konkursboer.


Vi skal styrke vores fagligt stærke insolvensafdeling yderligere og står og mangler en advokatsekretær, der kan gøre en forskel. Så har du erfaring med konkursboer og selvstændig sagsbehandling inden for insolvensretten, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning nu.


Din nye stilling hos os


Som advokatsekretær i insolvensafdelingen vil din hverdag blive præget af blandt andet opstart af bobehandling efter afsigelse af dekret, styring af elektronisk gældbog, udarbejdelse af udkast til redegørelser, udarbejdelse af udkast til boregnskaber og alle øvrige opgaver forbundet med selvstændig konkursbobehandling.


Samarbejde og sparring er en vigtig faktor, der skaber værdi igennem hele vores arbejdsdag, og du vil indgå i et positivt, uhøjtideligt og højt fagligt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at få din egen portefølje, men altid i godt samarbejde med dygtige og glade kollegaer.


Du får også mulighed for at efteruddanne dig og være en del af vores aktive personaleforening, som med velplanlagte arrangementer i løbet af året har en stor aktie i hele kulturen på kontoret, der er præget af åbne døre og god stemning - med plads til både kække bemærkninger og grin. 


Du bliver en del af et moderne advokatkontor, hvor vi sætter en stor ære i at tilbyde vores medarbejdere en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv (work/life balance). 


Sidst men ikke mindst bliver du en del af vores madordning, hvor vores egen kok sørger for sund, hjemmelavet og utroligt lækker mad.


Hvem er du?


Du har erfaring med behandling af konkursboer, og har stærke evner inden for sags- og friststyring. Er du samtidig fortrolig med Unik Advosys, er det en fordel, men ikke et krav.


Du er fortrolig med selvstændig behandling af sager, arbejder løsnings- og resultatorienteret og ved, at din indsats gør en forskel.


Du skriver et fejlfrit dansk, har talforståelse og er kvalitetsbevidst, og som person er du smilende, serviceorienteret og glad for direkte klientkontakt.


Du er en god og effektiv holdspiller, som udstråler overblik, engagement og arbejdsglæde - selv når der er travlt.


Vilkår og tiltrædelse


Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer.


Tiltrædelse efter aftale.


Er du interesseret?


Send din ansøgning sammen med relevante bilag via linket her>>>.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Jesper Studsgaard på 46 92 92 44 eller jst@vingaardshus.dk.


Vi behandler ansøgninger løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.


Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Om firmaet

Om Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Din arbejdsplads vil være et af Nordjyllands største advokathuse, med kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du vil få næsten 60 kollegaer, heraf 23 advokater, som alle viser engagement, kompetence og tilgængelighed, både over for dig og i vores rådgivning til vores klienter. 

Vi er ambitiøse i forhold til vores forretning, og målet er at yde rådgivning på specialistniveau og at skabe værdi for vores klienter. Samtidig lægger vi stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af kollegaer, som du kan sparre med og samtidig udvikle dine faglige og personlige egenskaber.

Vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at vi planlægger arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder, så der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter

Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.