Penta Advokater A/S søger Advokatfuldmægtig til Team Erhverv

 

Vi har travlt og søger derfor en advokatfuldmægtig til vores afdeling i Esbjerg. Du vil indgå i Team Erhverv, der er vores største team.


Dit arbejdsområde vil være inden for insolvens, hvor du vil indgå i et stærkt team af insolvensadvokater og sagsbehandlere. Insolvensafdelingen hos Penta Advokater består af 6 advokater og 4 sagsbehandlere.   


Du vil gennemgå et oplæringsforløb omkring insolvensbehandling, hvor du vil blive lært op i grundlæggende konkursbobehandling fra A-Z og beslægtede juridiske områder. Oplæringen vil både ske i samarbejde med sagsbehandlere og advokater. I takt med din oplæring, vil du løbende få varierende arbejdsopgaver indenfor insolvens som passer med dine kompetencer og kundskaber. På sigt vil du få ansvar for egne sager, og du vil kunne foretage selvstændig bobehandling, herunder bl.a. besigtigelser af konkursboer, møder, kreditorinformationer, registrering af aktiver, omstødelsesvurderinger, konkurskarantænevurderinger m.m.


Derudover vil du også komme til at beskæftige dig med retssager, som udløber af insolvens og konkursboer, herunder bl.a. omstødelsessager og konkurskarantænesager.  


Endeligt vil du også få andre opgaver inden for det erhvervsretlige område som fx sager indenfor immaterialret, fast ejendom, selskabsret mv.


Det er ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen af du har erfaring med ovenstående områder, men det vil være en fordel. Herunder vil det også være en fordel at du har haft juridiske fag indenfor områderne.


Udover ovenstående faglige forløb, vil din advokatfuldmægtiguddannelse være veltilrettelagt, og vi vil sikre, at du i løbet af din fuldmægtigtid får et godt kendskab til alle aspekter af, hvad det indebærer at blive en god advokat. Du vil have mulighed for sparring med et fagligt stærkt team af erhvervsadvokater. Dertil vil du få tilknyttet en juniorcoach i dit fuldmægtigforløb. 


Vi forventer, at du er ambitiøs og motiveret for at udvikle dig inden for erhvervsretten, herunder indenfor særligt insolvensret.


Som vores nye medarbejder skal du være udadvendt, positiv og have overskud. Vi forventer du har en faglig ballast med i tasken, og vi forventer, at du kan skabe tillid og forstå kundernes behov.


Den ideelle kandidat


 • Du er lokalforankret i Syddanmark, gerne omkring Esbjerg området.
 • Du er struktureret og detaljeorienteret
 • Du arbejder selvstændigt
 • Du har flair for IT og tal
 • Du er god til at kommunikere også gerne på engelsk
 • Du er velformuleret i såvel skrift som tale
 • Du sætter en ære i at udføre opgaver af høj kvalitet
 • Du er nysgerrig og har en god situationsfornemmelse
 • Du kan stå inde for og naturligt efterleve vores værdier

Du vil opleve et fagligt udfordrende miljø, hvor vi arbejder i teams og derved hele tiden kan sikre og optimere en sagsbehandling af høj faglighed.


Penta Advokater tilbyder


 • Gode arbejdsforhold i en veldrevet advokatvirksomhed
 • Fokus på en ’work-life-balance’ kultur
 • Mulighed for en stor grad af selvstændighed samt personlig og faglig udvikling
 • Et ambitiøst og engageret team af specialister
 • Et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø

Vi tilbyder desuden fleksible arbejdsforhold med en række personalegoder, herunder betalt sundhedsforsikring. Du vil møde en uformel arbejdsplads med gode, engagerede kolleger og en professionel ledelse til at varetage den overordnede udvikling og styring af virksomheden.


Du kan sende din ansøgning og dit CV til Anette Lautrup på anla@penta.dk. Ansøgningsfristen er 31. maj 2022. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om jobbet eller vores virksomhed, kan du kontakte Lasse Iversen Hansen på telefon 7610 0088. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.


Vi indkalder løbende til samtaler.

Om firmaet

Penta Advokater A/S

Penta Advokaters historie kan dateres tilbage til 1905. Vi er ca. 85 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder. Vores advokater og jurister er specialiserede i et eller få fagspecialer, som dækker de tre overordnede områder: Erhverv, Brancher og Privat. På denne måde sikrer vi, at de besidder en unik viden inden for de pågældende fagområder. Vi har kontorer i Ribe, Grindsted, Esbjerg, Kolding og Vejen - men vi rådgiver kunder i hele Danmark.

Læs mere på penta.dk

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.