Advokatfirmaet Tine Munch & Nina Pagh/Ejendomsadministrationen Andelsbo søger en advokat eller advokatfuldmægtig, med tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi er et advokatkontor med en administration af hovedsageligt andelsboligforeninger. Kontorets hovedkompetenceområder er derfor foreningsret, særlig andelsboligret, lejeret og entrepriseret. Desuden varetagelse af dirigenthverv på generalforsamlinger.  Det vil være indenfor disse juridiske områder at du kommer til at arbejde. Derudover vil der være retssagsbehandling, herunder procedure, samt hvis interesse herfor, privatretlige sager, såsom ejendomshandler, testamenter og ægtepagter mv.


Du vil komme til at arbejde i et hus, hvor de grundlæggende kerneværdier er at yde kompetent juridisk rådgivning samt fremragende service for vore klienter. Vi lægger vægt på at du har samme værdi kodeks.


Vi har et uhøjtideligt kontormiljø med gode muligheder for sparring og udvikling. Vi er bosiddende på Frederiksberg, har administreret andelsboligforeninger i mere end 60 år og vil gerne have én med på holdet, som har en god juridisk grundforståelse og som også besidder evnen til at få sagerne løst.


Du forventes at kunne arbejde selvstændigt og vil fra starten få ansvar for egen sags/klient portefølje.  Der må påregnes aftenmøder.


Aflønning efter kvalifikationer og indsats.


Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Tine Munch på tlf. 38 16 11 25 eller mail tm@andelsbo-adm.dk


Send venligst ansøgning samt CV og eksamensbevis/karakterudskrift til advokatsekretær Anette Klibo på e-mail: ank@andelsbo-adm.dk          


Vi afholder samtaler løbende.


Du kan se mere om vores firma på www.andelsbo-adm.dk

Om firmaet

Vi er et advokatkontor med en administration af hovedsageligt andelsboligforeninger. Kontorets hovedkompetenceområder er derfor foreningsret, særlig andelsboligret, lejeret og entrepriseret. Desuden varetagelse af dirigenthverv på generalforsamlinger.  

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.