Ansvarlig og imødekommende elev søges

 

Hos Danske Advokater søger vi en elev der har masser af gå-på-mod, og er god til at arbejde sammen med kollegaer. Du har sans for detaljen, kan strukturere din arbejdsopgaver, og er nysgerrig på at lære nye ting. Synes du økonomi og regnskab er spændende er vi måske din kommende arbejdsplads. Vil du gerne arbejde i hjertet af Vesterbro, og kan du se dig selv i ovennævnte, så kan du se frem til et spændende uddannelsesforløb hos Danske Advokater.  


Danske Advokater søger en kontorelev med speciale i økonomi. Som elev hos os vil du blive oplært i de forskellige områder i økonomiafdelingen – derudover vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i huset, der beskæftiger sig med arbejdsopgaver der ligger tæt op at økonomiafdelingen. Hos os vil du få et bredt bekendtskab med økonomi og regnskab. Du vil også komme rundt i resten af huset – så du lærer dine kollegaer at kende.


Om dig
Inden du starter hos os, har du gennemført ét af nedenstående forløb


  • EUX grundforløb
  • HHX
  • STX, HTX eller HF med 5 ugers EUS-forløb

Du har flair for tal, er udadvendt og trives med at arbejde sammen med andre. Du er serviceminded, tager ansvar for dine arbejdsopgaver – og du er ambitiøs omkring din uddannelse. Derudover vil det være en fordel, hvis du har godt styr på Excel, og har generel IT-forståelse.


Om elevforløbet hos Danske Advokater
Forløbet hos os starter 1. september 2022 og er en 2-årig uddannelse med grundig oplæring, hvor du vil prøve kræfter med relevante funktioner indenfor dit fagområde.


Dine kommende arbejdsopgaver omfatter bl.a.:


  • Debitor-, kreditor-, og finansbogholderi
  • Afstemninger
  • Momsindberetning
  • Deltage i udarbejdelse af års – og perioderegnskaber
  • Udarbejde og opdatere procedure og manualer
  • Ad hoc opgaver

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og alsidigt elevforløb i nogle fantastiske rammer i hjertet af Vesterbro med dedikerede kolleger i et uformelt sekretariat med muligheder for at præge og udvikle dit eget arbejde. Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost. Ansøgningsfrist 1. juni 2022. Vi ønsker opstart 1. september 2022.


Vi glæder os til at høre fra dig, vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Ansøg her.


Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte økonomikoordinator Mads R. Thomsen på tlf. 33 43 70 26 eller mail mrt@danskeadvokater.dk.

Om firmaet

Danske Advokater er en brancheforening, der samler og repræsenterer uafhængige advokatvirksomheder. Vi ønsker med høj faglighed og troværdighed at sikre en sund og moderne advokatbranche, der styrker retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Du kan læse mere om foreningen på www.danskeadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.