Vi søger advokatfuldmægtige og advokater til vores Corporate M&A afdeling

 

Kunne du tænke dig at blive en del af et Top Tier 1 firma med fokus på fælleskab? Og drømmer du om at arbejde med mergers og acquisitions? Så er det måske dig, der er vores nye kollega! Som en del af holdet vil du blive en del af firmaet med den højeste M&A vækst i 2021 i Danmark, og lokalisering i hjertet af København.


Hvem er vi?
Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet. 


Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.


Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige. 


Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.


Alt dette gør os til, hvem vi er: Et Tier 1 advokatfirma og det advokatfirma i Danmark med den højeste M&A-vækst i 2021. Vi har en stærk virksomhedskultur, som hviler på tydelige værdier og et integreret fokus på bæredygtighed, herunder i form af projekter så som 5 Skoler, JunkFood og kvinder og kunst.


Ansøg
Send os din motiverede ansøgning sammen med dit karakterblad og anden relevant dokumentation til career@moalemweitemeyer.com. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.