Vi søger advokatfuldmægtige og advokater til vores Disputes & Investigations afdeling

 

Brænder du for litigation? Og trives du i selskab med kollegaer, der er ambitiøse men samtidig prioriterer fælleskabet højt? Så læs videre!


Vi søger en kollega, der vil være vil være en del af vores hold af dedikerede ansatte i  vores Top tier 1 firma, der har beliggenhed i hjertet af København.


Hvem er vi?
Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.


Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet. 


Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.


Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige. 


Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.


Alt dette gør os til, hvem vi er: Et Tier 1 advokatfirma og det advokatfirma i Danmark med den højeste M&A-vækst i 2021. Vi har en stærk virksomhedskultur, som hviler på tydelige værdier og et integreret fokus på bæredygtighed, herunder i form af projekter så som 5 Skoler, JunkFood og kvinder og kunst.


Ansøg
Send os din motiverede ansøgning sammen med dit karakterblad og anden relevant dokumentation til career@moalemweitemeyer.com. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.