Jurist/advokat med erfaring indenfor energi- og miljøsektoren

 

Hos Advokatfirmaet Energi & Miljø har vi travlt og bidrager til den rivende udvikling indenfor energi- og miljøsektoren. Vi søger derfor en dygtig og erfaren jurist/advokat til tiltrædelse snarest muligt.


Om stillingen


Vi er et specialiseret advokatfirma, der leverer helhedsorienteret juridisk rådgivning med fokus på energi- og miljøområdet. Vi rådgiver stort set udelukkende forsyningsvirksomheder og offentlige myndigheder indenfor vores specialer.


Som en del af vores team af specialister bliver du en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø med plads til forskellighed, og hvor alle har en vigtig rolle.


Vi tilbyder gode arbejdsforhold med frie og fleksible rammer. Løn efter kvalifikationer.


Læs mere om os på vores hjemmeside, www.eom.dk.


Om dig


Du skal have interesse i og gerne også erfaring med energi- og miljøsektorens retsforhold og kunne rådgive klienterne på et højt fagligt niveau – og med udgangspunkt i deres behov.


Vi forventer, at du arbejder effektivt og trives i en hverdag præget af selvstændighed og en stor grad af klientkontakt. 


Den rigtige kandidat kan også være en fuldmægtig på 2. eller 3. år af advokatuddannelsen.


Ansøgning og kontakt


Vil du vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Aagaard Truelsen på tlf. 25 29 08 40.


Din ansøgning med relevante bilag kan sendes pr. mail til Betina Rohde Jensen, brj@eom.dk, senest 13. juni 2022. Ansøgninger behandles løbende med henblik på ansættelse snarest muligt efter sommerferien.

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.