Advokatsekretær

 

Vi har travlt og søger derfor en ny dygtig kollega til vores firma.


Du skal være uddannet advokatsekretær og vil skulle indgå i vores team bestående af 3 sekretærer, som varetager alle sædvanlige opgaver, herunder f.eks. skrivning efter diktat, fakturering m.m. Et godt kendskab til engelsk er påkrævet. Du skal herudover have styr på tinglysning, da du skal være den primært ansvarlige for dette område. Vi arbejder i CapLegal (Navision), Outlook og Microsoft Office-pakken.


Vi arbejder teambaseret, og du vil få tværgående opgaver for vores sekretærteam, så du skal sætte pris på en afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver. Det vil være en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med retssagsportalen.


Vi lægger vægt på et arbejdsmiljø med gode samarbejdsrelationer mellem alle medarbejdere. Sagsbehandlingen foregår oftest i et tæt samarbejde med de sagsansvarlige advokater. Vi søger løbende at forbedre vores processer og forventer, at du aktivt bidrager hertil med dine erfaringer. Der vil være mulighed for deltagelse i relevante kurser.


Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst, omhyggelig og teamorienteret, men også at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.


Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, sociale arrangementer, frokostordning, massageordning og sundhedsforsikring.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdstid ca. 35 timer ugentlig ekskl. frokost.


Send din ansøgning til info@nrlaw.dk senest den 23. januar 2022.


Vi planlægger at afholde samtaler i uge 4.

Om firmaet

Nyborg & Rørdam yder juridisk rådgivning inden for vores tre kerneområder: Privat - Erhverv - Forsvar. Firmaet er centralt beliggende i København nær offentlig transport. Vi er i alt ca. 30 personer, hvoraf ca. halvdelen er jurister. Vores arbejds- og omgangsform er uformel, engageret og professionel. Se mere på https://nrlaw.dk/

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.