Erhvervsorienteret advokat eller erfaren fuldmægtig

 

Hasløv Stæhr Advokater søger en faglig dygtig og erhvervsorienteret advokat -eller erfaren fuldmægtig- med lyst til at specialisere sig indenfor byggeri og entrepriseret.


Som advokat hos Hasløv Stæhr Advokater vil du få selvstændigt ansvar for sagerne og direkte klientkontakt. Du kommer til at arbejde med mulighed for tæt daglig sparring med kontorets øvrige advokater i et højt specialiseret fagligt miljø.


Du kommer til at bistå kontorets klienter med alt fra kontraktindgåelse, forhandlinger og håndtering af tvister i bred forstand -lige fra forligsforhandlinger og mediation til egentlige voldgifts- og retssager, hvor du vil være sagsansvarlig fra start til slut.


For nærmere infomation se kontorets hjemmeside www.hsalaw.dk eller kontakt advokat Michael Stæhr på telefon 29 25 31 16 eller mail mst@hsalaw.dk

Om firmaet

Hasløv Stæhr Advokater er et mindre, men højt specialiseret, advokatkontor med fokus på byggebranchen, hvor vi primært hjælper entreprenører, men også professionelle bygherrer og rådgivere.

Humor og en uformel omgangstone er kendetegnende og vi prioriterer at møde vores klienter i øjenhøjde og være til rådighed med den rigtige rådgivning til den rette tid.

For nærmere info se http://www.hsalaw.dk

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.